Ž. Grigaitis tikino, kad net ir būdamas Australijoje su žmona Elle dažniausiai renkasi azijietiškų patiekalų restoranus. Žinoma, verslininkas nevengia gaminti ir namuose – salotos ir įvairūs gurmaniški užkandžiai yra jo arkliukas, o sočius mėsos patiekalus ant grilio puikiausiai gamina žmona.

Stiliaus pojūčiu garsėjantis vyras neslepia, kad stilius jam itin svarbus ir virtuvėje: „Man virtuvėje viskas turi būti tvarkinga, estetiška, gražiai sudėta ir patiekta. Mėgstu valgyti skaniai, gražiai ir jausti malonumą. Mes su žmona tiesiog gerbiame maistą ir aplinką“.

Smalsusis Ž. Grigaitis Australijoje nepraleidžia progos susipažinti ir su vietiniais patiekalais, pavyzdžiui kengūrų mėsa ar kengūrų uodegos sriuba. Tačiau, nors šiltojoje Australijoje maisto kultūra labai išvystyta ir čia galima rasti įvairiausio maisto, vyras šypsodamasis tikino, kad labiausiai pasigenda lietuviškos silkės.