Antroji vieta atiteko Akvilei Kavaliauskaitei su Donatu Montvydu, trečiąją vieta, bronziniu mikrofonu, gali džiaugtis Natalija Zvonkė su Vitalijum Cololo, ketvirtieji liko Giedrė Balutytė ir Vilius Tarasovas.

Irūnai su Marium komisija skyrė 45 balus, 36 balus žiuri skyrė Akvilei Kavaliauskaitei ir Donatui Montvydui, 24-is komisijos balus surinko Giedrė Balutytė su Vilium Tarasovu, 15 balų komisija skyrė Natalijai Zvonkei ir Vitalijui Cololo. Finale susikovę duetai atliko po tris kūrinius.

Po pirmųjų pasirodymų ryškiais lyderiais, pagal žiūrovų ir komisijos balsus, buvo viso projekto lyderiai Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė, tačiau kone po kiekvieno pasirodymo žiūrovų simpatijos keitėsi – pasirodymams įpusėjus lyderiais tapo Natalija Zvonkė su Vitalijum Cololo. Marius su Irūna ir Natalija su Vitalijum nuolat keitėsi pirma – antra vietomis.

M. Jampolskis su I. Puzaraite ir vėl paruošė komišką ir šiokią tokią erotinę potekstę turintį pasirodymą, pasekę improvizuotą pasaką suaugusiems, kurios pagrindinės eilutės skambėjo: „Seks tau, seks tau, pasaką seks tau...“ Paskutinio kūrinio metu Irūna su Mariumi apsikeitė švelniu bučiniu, kas salėje sukėlė didžiules ovacijas ir garantavo jiems pirmą vietą „Žvaigždžių duetų“ projekte.

Tikriausiai Mariui drąsos suteikė ir mylimosios Onos Kolobovaitės palaikymas užkulisiuose. Ona taip pat pasirodė scenoje su Edmundu Štenger-Mundžiu atlikusi legendinį Olimpiniu himnu tapusį kūrinį „Barselona".

Scenoje Marius Oną stebėjo ilgesingu žvilgsniu ir akivaizdžiai didžiavosi įspūdingais mylimosios vokaliniais sugebėjimais.

Specialius pasirodymus dovanojo ir kiti projekto dalyviai bei komisijos nariai. Uždainavo netgi šešiolikmetė Mariaus Gelažniko duktė Monika, uždainavusi su baleto primarijum Nerijum Juška.

Po dainos ir šokio su Andriumi Butkumi skruostai kaito komisijos narei Ingai Valinskienei, mat šokio sūkuryje išdaigą jai iškrėtė suknia – sukinio metu „iškrito“ viena Ingos krūtis. Tai tapo ryškiausiu tiesioginio eterio akibrokštu.

Vis dėlto pagrindinė žiūrovų užduotis buvo išrinkti geriausią ketvirtojo „Žvaigždžių duetų“ sezono porą, kuriai atiteko auksiniai mikrofonai.
Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją