Šis singlas yra įkvėptas kinų legendos apie nepasiduodantį karpį KOI, kuris įveikia stiprias sroves ir jam mestus demonų iššūkius bei pasiekia savo tikslą, o tada virsta auksiniu drakonu, rašoma pranešime spaudai.

„Mitologija, legendos visada buvo mūsų kūrybos šaltinis, čia mes randam kažką unikalaus. Iš dalies tai realu, nes viskas paremta tikrais nutikimais, bet, iš kitos pusės, turi kažkokios magijos ir kito pasaulio pojūčio“, – sako atlikėjos.

„Mums tai nėra lengvas laikas, jaučiam, kad labai keičiamės, kiekviena savaip ir tai sukelia prieštaravimų, diskusijų, dabar kaip niekada turime stengtis rasti kompromisus. Mūsų pastangos savotiškai atsispindi tiek pačioje dainoje, tiek jos kūrimo procese, ne dėl visko sutariame, bet stengiamės nepasiduoti šiems demonams“, – pasakoja „Baltos varnos“.

Šiai dainai menininkė Inga Šimonytė-Deniz sukūrė išskirtinę iliustraciją – simbolišką karpį su dainos tekstu viduryje.

„Klipo filmavimui netrūko iššūkių, kadangi mūsų lokacijos buvo gatvės, o o kur gatvės ten ir automobiliai, kuriuos teko stabdyti, laikyti iškėlus ženklą su užrašu „atsargiai, vyksta filmavimas“, prašyti palaukti ir panašiai. Bet tai pridėjo adrenalino, natūralių emocijų. Esame labai dėkingos Augustinui Rimkevičiui, kuris filmavo ir montavo klipą, nors turėjom tūkstančius nepavykusių kadrų. Ačiū Tomui Dzidzevičiui, operatoriaus asistentui, bei Rūtai Liutkutei, padėjusiai sukurti mūsų įvaizdį. Ir, žinoma, esame dėkingos visai grupei – Tadui Dešukui, Juliui Bakanauskui ir Martynui Stoškui už nuostabiai išpildytą dainą“, – sako grupės narės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją