Dueto nariai savo gerbėjams padovanojo ne tik dainas iš naujausio savo albumu, bet ir visiems puikiai žinomus hitus.

Vaikinų grupę „apšildė“ elektroninės muzikos „Golden Parazyth“. Tai nebe pirmas kartas, kai „Golden Parazyth“ apšildys mūsų šalyje koncertuojančias užsienio muzikos garsenybes – prieš porą metų duetas pasirodė vienoje scenoje su „Underworld“, o šią vasarą – prieš pop divos Lanos Del Rey koncertą.

„Hurts“ scenoje pasirodė 21:15 val. publikai kviečiant grupę į sceną. Nors bilietus prieš pat koncertą buvo galima įsigyti ir su didele nuolaida - jie buvo parduodami viename akcijas siūlančiame portale - arenoje buvo matyti nemažai tuščių vietų. Ištikimiausi grupės gerbėjai spietėsi prie pat scenos.

Grupei pasirodžius scenoje žiūrovus apakino įspūdingas šviesų šou, o scenoje degė didžiulis užrašas su grupės pavadinimu. "Vilniau, triukšmo", - kreipėsi į publiką grupė. Po bene kiekvienos dainos grupės vokalistas Theo Hutchcraftas padėkodavo už plojimus lietuviškai.

Grupei atliekant dainą "Wonderful Life" kartu su Th. Hutchcraftas dainavo visa publika. 

"Mums reikia pagalbos, nes dainuoti vienam nėra gerai", - nuo scenos publikai kalbėjo dueto vokalistas. 

Po dainų Th. Hutchcraftas mėtė rožes į publiką.

Prieš koncertuodami Vilniuje, „Hurts“ surengė koncertą Taline. „Tai didžiausias šou, kokį esame sukūrę, turime dvi valandas muzikos, didžiulę sceną ir dekoracijas. Visai neseniai kaip tik pristatėme šį šou Mančesteryje ir Londone - publikos reakcija buvo puiki. Pamatysite ir išgirsite tai, ko dar nesame rodę", - prieš žadėjo „Hurts“ vokalistas.

Grupė su daugiau kaip 30-ties muzikantų ir techninio personalo komanda keliauja dviem miegamaisiais autobusais, kartu važiuoja 2 vilkikai su visa koncertui reikalinga garso ir apšvietimo įranga bei dekoracijomis. Į Vilnių grupė atvyko ankstų antradienio rytą ir apsistos viename sostinės viešbučių. 

Nors grupė pakankamai jauna, tačiau jau garsėja neįprastais reikalavimais organizatoriams. Šį kartą „Hurts“ pranoko patys save – be standartinių 100 baltų ir juodų rankšluosčių, 150 kg ledukų, alkoholinių gėrimų, kramtomosios gumos ir tirpių vitaminų, šį kartą „Hurts“ persirengimo kambaryje supermodelius pakeitė plakatai su Mike‘o Tysono ir Monicos Belucci atvaizdais, buvo paprašyta penkis kartus daugiau rožių, vaizdo kameros, o taip pat marškinėlių su Elvio Presley ir Michaelo Jacksono portretais, 11 porų kojinių, didelio formato vietinės įžymybės nuotraukos, o taip pat „ko nors raudono ir įdomaus“.

Grupė susikūrė 2009 m. Mančesteryje, ją sudaro Theo Hutchcraftas (vokalas) ir Adamas Andersonas (klavišiniai). Debiutinis grupės albumas buvo išleistas 2010 m. rugsėjį ir labai greitai tapo viena didžiausių mūsų laikų sensacijų. Net šeši singlai iš vieno albumo tapo Nr. 1 daugelio Europos radijo grojaraščiuose - „Wonderful Life”, „Better Than Love”, „Stay”, „Sunday”, „All I Want For Christmas Is New Year's Day” ir „Illuminated”.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)