Nors daug kalbų kilo prieš neseniai įvykusį atlikėjos Jessicos Shy koncertą, pirmąkart čia griausmingą pasirodymą surengė E. Dragūno grupė. Na, o pirmadienį paskelbta, kad 2025 m. birželio 6 d. Dariaus ir Girėno stadione pirmą kartą Lietuvoje koncertuos pasaulinė muzikos superžvaigždė J. Timberlake’as. Atlikėjas į mūsų šalį atvyks su savo „The Forget Tomorrow World Tour’’ koncertiniu turu ir vėl į antrą planą nustums futbolą.

Paskelbus apie kitais metais Kaune vyksiantį J. Timberlake’o koncertą tapo aišku, kad stadione vėl negalės žaisti Lietuvos futbolo rinktinė, nors tuo metu yra suplanuoti du mačai pasaulio čempionato atrankoje.

„Nemėgstu kištis į svetimus reikalus, bet šiuo atveju turiu patirties, noriu pasakyti savo nuomonę apie stadioną. Labai mėgstu futbolą, labai mėgstu muziką. Nepamirškime, kad pirmas koncertas Dariaus ir Girėno stadione buvo surengtas grupės SEL. Tuomet renginį stebėjo 30 tūkst. žmonių. Mes buvome po padidinamuoju stiklu. Atvažiavo televizijos. Buvo matuojamas kiekvienas žolės centimetras.

Noriu pasakyti, kad tai yra tik požiūrio į darbą ir pagarbos vieni kitiems klausimas. Prieš mūsų koncertą žolę dengė lenkų kompanija. Tai kainavo tikrai milžiniškus pinigus. Bet žolė buvo išsaugota ir jau kitą dieną galima buvo žaisti futbolą. Taip kad žaiskime futbolą, klausykime muzikos ir gerbkime vieni kitus bei savo darbus“, – soc. tinkluose pasirodžiusiame vaizdo įraše kalbėjo E. Dragūnas.