Evgenya Redko nėra tik atlikėja. Jos kūryba – tai unikali dermė tarp muzikos ir vizualinio meno. Kiekviena daina, kiekvienas pasirodymas išsiskiria naujais kūrybiniais sprendimais. Evgenya Redko nuolat sau kelia vis aukštesnę kartelę:

„Taip paprastai su savo ambicijomis neišsisuksiu ir šįkart, todėl pasiruošimą kitų metų pavasario šou pradėjau jau vasarą“, – apie sau keliamus reikalavimus užsimena atlikėja.

Dar šį rudenį Evgenya Redko ruošiasi pristatyti ir savo trečiąjį solinį albumą pavadinimu „Planeta“. Jį E. Redko kūrė netgi trejus metus. Kiekviena šio albumo daina kruopščiai išgryninta, o albumo pavadinimas atskleidžia, kad tai – daugiau nei tik naujos muzikos rinkinys.

„Planeta“ yra savotiška mano kūrybos kulminacija, kuri įtraukia į pasaulį, kupiną jausmų, paieškų, prasmės ir autentiškų išgyvenimų. O arenoje klausytojai taps ne tik mano pasaulio žiūrovais, bet ir dalyviais“, – pirmąją šou užuominą meta Evgenya Redko.

Primename, kad praėjusių Naujųjų metų išvakarėse, „Compensa“ koncertų salėje, Evgenya Redko žiūrovus pavergė savo gyvo garso pasirodymu, kuriame skambėjo future retro muzika, o akį džiugino vizuali estetika ant scenos. Šią vasarą atlikėja surengė pilnai išparduotą koncertą „Vasaros terasoje“, kuris dar kartą patvirtino, kad Evgenya Redko yra ne tik talentinga, bet ir itin darbšti bei originali kūrėja.

„Tai buvo nedidelė įžanga į tai, ką jums ruošiu kovo 1 d.,“ – sako ji.

Bilietai į pirmąjį Evgenya Redko arenos šou prekyboje pasirodys rugsėjo 11 d., tačiau jau rugsėjo 9 d. bus galima pasinaudoti išankstinių bilietų įsigijimo galimybe. Daugiau informacijos apie tai – atlikėjos socialiniuose tinkluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją