Keramika – Gretos hobis, apie kurį ji jau ir anksčiau buvo užsiminusi ne viename interviu. Tačiau minkančią molį dainininkę pamatysime pirmąkart. Jos užduotis šiam raundui ne iš lengvųjų – atlikėjai lipdys tai, ko šiaip nelabai nulipdysi – vienas kito muziką.

„Tik negalima jokių lytinių organų“, – prieš varžybas juokavo G. Jančytė.

Ir nors iš pradžių atrodė, kad GJan turės aiškų pranašumą, Justinas prasitarė, jog yra lankęs Dailės mokyklą, kurioj vykdavo ir keramikos pamokos.

„Lankiau nuo penktos iki aštuntos klasės, tai nieko aš neprisimenu. Tik kad užsiėmimai vykdavo antradieniais ir ketvirtadieniais, ir visus tuos ketverius metus man antradieniais skaudėdavo galvą. Turbūt tai buvo pasąmonėje, nes absoliučiai nenorėdavau ten eiti“, – pasakojo J. Jarutis.

O GJan sako jau ne kartą sulaukusi klausimų, kada surengs savo nulipdytų darbų parodą.

„Kol kas dar savo darbų nerodžiau, bet neseniai gavau net keletą užklausų dėl parodų“, – teigia lipdymą tam tikra terapija laikanti dainininkė.

Kol atlikėjai užsiiminėjo terapija ir bandė moliu atvaizduoti vienas kito dainas, iššūkiui vadovavęs ir drauge su Mantu Stonkumi „Red Bull SoundClash“ vesiantis Jonas Nainys bandė išsiaiškinti, kokių staigmenų Justinas ir Greta ruošia lemiamai dvikovai scenoje.

Tačiau tai, pasirodo, dar sudėtingesnė užduotis, nei golfas ar molio lipdymas, nes scenos žvaigždės pasirodymų detales kruopščiai slepia – visą intrigą palieka balandžio 5-ąją įvyksiančiam šou ir į Šiaulių areną susirinksiančiai publikai. Muzikantai neišdavė nei kokias vienas kito dainas atliks, nei kokius garsius dainininkus pasikvies drauge į sceną viename iš dvikovos raundų.

Tačiau atlikėjai neslepia turintys tam tikrų sumanymų, kaip vienas kitą nurungti. Kokie jų koziriai bus scenoje? Kaip jiems sekėsi kovoti su moliu ir kaip atrodė jųdviejų nulipdyti meno kūriniai? Visa tai kviečiame žiūrėti vaizdo reportaže, o pažiūrėjus išrinkti šios dvikovos nugalėtoją atiduodant savo balsą specialiame balsavime!

Balsavimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją