Nors dainoje svajingai ir nostalgiškai apdainuojami romantiški ir ilgalaikiai santykiai, GJan pasakoja, jog šio kūrinio idėjai atsiskleisti padėjo visiškai neįprasta ir neromantiška inspiracija - apsilankymas parduotuvėje, rašoma pranešime spaudai.

„Vieną vakarą, prieš užsidarant parduotuvėms, kaip įprastai ėjau nusipirkt skanėsto. Stoviu kasoje ir nugirstu dviejų kasininkių pokalbį:
- Turi metalo?
- Ne, žinok. Atidaviau tau viską.
Iš kišenės greit išsitraukiau telefoną ir dar stovint kasoje įniūniavau šios dainos priedainį”, - prisimena dainininkė.

Atlikėja kalbėdama apie savo kūrybą pabrėžia mažų įvykių svarbą.

„Pasirodo, kartais tik tiek reikia – visiškai nesusijusios smulkmenos, vieno nepažįstamo žmogaus sakinio, kad atsakytum ir pastebėtum kilusius vidinius klausimus, emocijas”, - priduria dainų autorė.

„Atidaviau tau viską” jau skamba visose internetinėse platformose. Kūrinys taip pat skambės ir didžiausiame iki šiol rengiamame atlikėjos koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje, sausio 20 dieną.

Jam atlikėja ruošia ne tik garsiausias savo dainas, tokias kaip „Važiuoju kur širdis”, „Ruduo“, „Melagė“, „Leidžiu sau viską“, bet ir naują lietuvišką albumą.

„Juo labai didžiuojuosi, todėl noriu, jog šio albumo dainos skambėtų kuo didesnėje erdvėje ir kuo didesnei miniai žmonių. Norisi pateikti visą nuotaikų paletę, kad klausytojas ateitų su manim verkti, juoktis ir šokti“, - sako GJan.

Plačiau apie naują dainą, tai, kaip žada atsidėkoti kasininkei už įkvėpimą, taip pat - apie ruošiamą albumą ir koncerto rengimo užkulisius ji papasakojo laidoje „Delfi premjera“. Laidos įrašas – straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją