„Nei muzika, nei klipo stilistika nė iš tolo neprimena mūsų ankstesnės kūrybos. Sėdėdami karantine supratome, kad nekurti karantino metu kūrėjui yra pražūtingas dalykas. Galų gale, mes pradedame kurti, nes mintys vis veržiasi pro mūsų stogus, kurie pradeda čiuožti. Išleidę šį klipą norime patikrinti, ar čiuožia stogai ne mums vieniems. Tai simbolinis atsakas virusui ir manome, kad pozityvas bei šypsena sėdint saviizoliacijoje yra vieni svarbiausių dalykų, kad išlaikytume sveiką protą. O jei pozityvas ir geros emocijos bus paskleisti stipriau už virusą, tikrai jį įveiksime,“ – sako grupės nariai.

„Sugalvojome dainą ir klipo idėją labai spontaniškai, įrašėme ir nufilmavome viską namų sąlygomis. Parodėme nestandartinį buitinį gyvenimą karantino metu, pasitelkėme savo vaizduotę ir artistiškumą. Suprantame, kad muzikos skonis pas žmones yra labai subjektyvus dalykas, tačiau svarbiausia, ko norime, tai sukelti žiūrovui bent kažkokias emocijas: juoką, nuostabą, svetimos gėdos jausmą, nesupratimą, bet ką, ką seniai patyrėme sėdėdami karantine. Dainų kūrimas ir jų leidimas yra panašus į vaiko gimimą, mes jaudinamės dėl jo, saugom jį nuo žiauraus pasaulio, tikime, kad jis pasieks daug, kaip ir visi kiti kūrėjai, stovime eilėse dėl savo vaiko, kad tik padėtume jam pasiekti žvaigždes, kai kurie vaikai būna užmiršti, niekam nereikalingi, kai kuriems vaikams pasiseka labiau, tačiau dėl šito vaiko mes nepergyvename, sugalvojome, sukūrėme, apžiūrėjome, išleidome jį į pasaulį ir nuėjome naujų „vaikų“ gaminti. Šitam vaikui viskas bus gerai, jam papildomos priežiūros nereikia,“ - įsitikinę „Black Biceps“.

Grupė susikūrė Nemenčinėje, kurioje šiuo metu yra koronaviruso židinys. Miestelis šiuo metu uždarytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)