Jau gerokai prieš 20 val., kada buvo numatoma „Dinamikos“ koncerto pradžia, buvo galima pastebėti į Kauno „Žalgirio areną“ besirenkančią gausią ir stilingą publiką.

Merginos puošėsi švarkais, kelius siekiančiais odos imitacijos ilgaauliais bei aukštakulniais, juodomis suknelėmis ir tokios pačios spalvos marškinėliais, džinsiniais kombinezonais, o įvaizdžius užbaigė mažais juodais rankinukais. Vyrai nevengė iš spintų išsitraukti kostiumus.

Grupės „Dinamika“ gerbėjai – galerijoje:

Tiesa, prieš koncertą buvo galima įsigyti ir specialios atributikos su grupės „Dinamika“ logotipais. Čia buvo pardavinėjami džemperiai, marškinėliai, CD, vinilinės plokšelės, gertuvės, puodeliai ir kepuraitės su dainos „Ačiū tau“ eilute „Ačiū tau už tavo meilę“.

Šeštadienį Kaune įvyko paskutinis prieš kelis dešimtmečius išpopuliarėjusios „Dinamikos“ koncertas, vėliau nostalgiškas dainas galės išgirsti ir užsienyje gyvenantys lietuviai bei užsieniečiai.

Anksčiau buvo teigta, kad „Dinamika“ vadinta viena intensyviausiai koncertuojančių grupių Lietuvoje, per metus surengdavusi bent po 100 koncertų. Irma Jurgelevičiūtė, kuri jau pasirodė Vilniuje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje prisipažino, kad tokio susitikimo po pertraukos laukė nekantriai.

Ir nors pastaraisiais metais aktyviai nekoncertavo, „Dinamikos“ nariai džiaugėsi matydami šėlstančius skirtingų kartų melomanus. Specialiai koncertui ruoštos naujos pažįstamų dainų aranžuotės nepaliko abejingų.

Grupė ant scenos publiką maloniai stebino ne tik trykštančia energija, bet ir įspūdingais sceniniais kostiumais. Dizainerė, „The Pose brand“ įkūrėja Kamilė Bukauskaitė bei aukštosios mados meistrė Valerija Fic I. Jurgelevičiūtei sukūrė tris sukneles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją