„Daina apie tai, kaip įsimylėjimo pagauti pasižadame visą laimę dalintis per pusę, bet vėliau dažnai viskas apsisuka taip, kad vienas pasiima daugiau, o gal net viską. Tuomet santykiai byra“, – pasakojo „2Kvėpavimo“ lyderis Denisas.

Jis vieną naktį negalėjo užmigti ir į galvą netikėtai atėjo titulinė dainos eilutė „Po saulę į saują“. „Man tai pasirodė, labai gražu. Iki ryto jau buvau parašęs visą tekstą ir melodiją. Paryčiais labai aiškiai supratau, kad tai dviejų žmonių daina. O žmogus, su kuriuo man nuostabiai lengvai sekasi bendrauti ir drauge dainuoti, yra Adrina“, – prisiminė Denisas.

„Daina beprotiškai patiko nuo pirmųjų akordų. Apėmė toks pat jausmas, koks buvo, kai rengėmės įdainuoti mūsų tituluotąją dainą „Mėnulis“, – pirmą įspūdį apie kūrinį „Po saulę į saują“ prisiminė Adrina.

Dainininkė juokėsi, kad darbas su Denisu įrašų studijoje buvo itin smagus. „Manau mūsų prodiuseriui Donatui Dzouns nėra paprasta su mumis dirbti, nes mes, kai susitinkam, labai apsidžiaugiame, todėl daug šnekam, juokaujam. Įrašai trunka ilgiau dėl tokios itin atsipalaidavusios atmosferos. Denisą labai labai myliu! Jis man tarsi brolis!“ – šypteli Adrina.

Dainos „Po saulę į saują“ klausykitės čia:

„Po saulę į saują“ jau ketvirta bendra „2Kvėpavimas“ ir Adrinos daina. Pirmoji, „Švyturys tarp vandenynų“, pasirodė daugiau nei prieš metus ir iškart krito klausytojams į širdis. Šiuo metu ji turi beveik 4 milijonus „Youtube“ peržiūrų. Tačiau tikru superhitu tapo antrasis dueto kūrinys „Mėnulis“. Daina internete tiesiog sprogo: daugiau nei 10 milijonų peržiūrų ir perklausų muzikos platformose.

Paklausta, kokią sėkmę prognozuotų naujai dainai „Po saulę į saują“, Adrina sakė: „Sėkmė ne visada gali būti nuspėjama, bet šita daina aš labai tikiu. Kūriniui atidavėm jausmus ir širdį. Paleidžiam į pasaulį ir tikime, kad žmonės įvertins“.

„Kai turi superhitą, tave užgula savotiška atsakomybės našta. Atrodo, turi lygiuotis į populiariausią dainą ir bent jau atkartoti jos sėkmę. Stengiuosi nesifiksuoti ties tokiu mąstymu, tai trukdo kurti ir kelia nemalonią įtampą. „Po saulę į saują“ gyvens savo gyvenimą, tikiu, kad žmonėms patiks ir bus sėkminga, o į perklausų skaičius stengiuosi reaguoti filosofiškai“, – sakė Denisas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją