Pirmoji festivalio diena, rugpjūčio 17-oji, startuos svečių iš Rusijos pasirodymu. Kultinė grupė „Mummiy Troll“ koncertuos pagrindinėje scenoje, kurioje tą pačią dieną savo pasirodymus rengs ir Marijonas Mikutavičius, danai „Carpark North“ , grupė „Lemon Joy“. Kopų scenoje savo gerbėjų lauks Alina Orlova, Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“, grupė „Žalvarinis“. Roko klube griaudės grupės „Attitude“ ir „Katedra“.
Šeštadienį, rugpjūčio 18 dieną, festivalis pulsuos „Sel“, suomių grupės „Deep Insight“ , „Skamp“, Andriaus Mamontovo energija. Kopų scenoje skambės Ievos Narkutės „Raudoni vakarai“ ir tikra lietuviška lyrika, pasirodys „Keistuolių“ teatras, Leon Somov&Jazzu, Mantas.
Sekmadienį, paskutinę festivalio dieną, žiūrovus linksmins latvių grupė „The Hobos“, islandai „Low Roar“.
Visomis festivalio dienomis prie pat jūros veiks Latino Beach pramogų palapinė. Rytais joje vyks jogos užsiėmimai, dienomis – zumba ir latino šokių pamokos, nuolat bus organizuojami konkursai skambant meile šokiui uždegančiai muzikai.
Dar viena naujiena – galimybė pažvejoti atviroje jūroje laisvu nuo koncertų metu. Išplaukimas – tiesiai iš renginio vietos, žvejams linkint „nei žvyno, nei uodegos“.
Šiemet Karklės festivalį pelnytai galima vadinti ir gastronomijos fiesta. Tiek įvairių pasaulio virtuvių renginyje dar nėra buvę!
Festivalio svečiai ir dalyviai galės maitintis indų, amerikiečių, kinų, japonų, anglų, rumunų, rusų, lietuvių, karaimų ir kitų šalių nacionalinių virtuvių patiekalais.
Veganams, vegetarams, gurmanams, aštrių ir naujų patiekalų ragautojams neteks pasirūpinti maistu trims dienoms iš anksto – visa ko reikalauja jų skonis ir įsitikinimai, bus galima rasti Karklėje, nacionalinių virtuvių palapinėse.
Amerikietiškos virtuvės greito maisto patiekalus gamins virtuvės šefas Ronaldas Nagrockis dirbęs Jamie Oliverio restorane "Jamie's Italian“. Anot jo, ir greitas maistas gali turėti unikalų skonį bei puikią išvaizdą. Glazūruoti obuoliukai, keptos bulvytės su ypatingo skonio naminiu padažu ir įspūdingi 12-15 cm aukščio burgeriai bus tokie pat sultingi ir skanūs, kaip ir viliojanti šių patiekalų išvaizda.
„Turėsime ir žuvies restoraną bei šviežių žuvų rūkyklą-laivą, kurio įgula siūlys ką tik išrūkytos, dar dūmais kvepiančios žuvies ir jos šašlykų. Japonų virtuvės šefai vietoje gamins sušius, kinai – traškius, saldžiarūgščius patiekalus. „Bajorkiemyje“ karaliaus tradicinė lietuvių virtuvė. Bus ir picų, ant grilio kepamų patiekalų palapinės. Atvažiuos mediniai nameliai, kuriuose kepami įvairiausi blynai. Latino Beach palapinėje iš ryto kepsime gardžius omletus, o po jogos bus galima atsigaivinti šviežiai spaustomis vaisių sultimis. Likti alkanam tiesiog bus neįmanoma“, - vilioja organizatoriai.