„Kada kada“ – pirmas bendras „Biplan“ ir Gamkos kūrinys. Jį lydi vasariškas vaizdo klipas. Kompoziciją įkvėpė jaunatviškas skubėjimas gyventi, o muzikantai dainoje žaismingai klausia: „Tai kada jau?“.
„Bet kuriuo atveju, klausiant ir ieškant visokių atsakymų, reiktų daugiau lengvumo. Atrodo natūralu ar net savaime suprantama, kad tokia dainos mintis mus atvedė į kolaboraciją būtent su Gamka!“ – šypsosi Maksas.

Atlikėjai sako, kad juos suvedė likimas. „Biplan“ muzikantai jau ne pirmus metus žavisi Gamkos kūryba, o išgirdę jo atliekamą „Labą rytą“ viename televiziniame projekte buvo labai maloniai nustebinti. Dar daugiau – grupės nariai Seržas Grėjus ir Olegas Aleksejevas pasakoja, kad įrašinėjant naują dainą studijoje, Gamka jiems labai priminė „Biplan“ vokalistą Maksą.

„Darbas su „biplanais“ buvo tarsi svajonės išsipildymas! Atsimenu, kaip žiūrėjau jų dainos „Labas rytas“ klipą ir kaip jis mane nukeldavo į paslaptingą bei šmaikščią realybę – jau tada atrodė, kad aš kartu atlieku tą dainą“, – juokiasi Gamka. „Žinoma, tai buvo tik iliuzija ir svajonė, bet kaip smagu, kai tai virsta realybe!“

Visą laidą „Delfi premjera“ ir vaizdo klipą galite pamatyti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją