Šiemet legendinė rusų grupė “Liube” švenčia savo penkiolikos metų jubiliejų. Per visus gyvavimo metus grupė ne tik neprarado užsitarnauto vardo, bet dar ir sukūrė savą nišą muzikos pasaulyje. Legendinės grupės repertuaruose skamba dainos apie meilę tėvynei, moteriai, visų pamėgti lyriški kūriniai apie laisvės troškimą, kareivišką sąžinę, teisingumą, vyrišką drąsą.

2002-aisiais grupės "Liube" albumas "Davai za" buvo pripažintas metų geriausiu. Nikolajus Rastorgujevas drauge su aktoriumi Sergejumi Bezrukovu sudainavo legendinę dainą "Beriozy", kuri gerai žinoma iš albumo "Davai za". Dueto atliekama daina skamba žinomame seriale "Učiastok".

Šie metai taip pat bus vaisingi - “Liube" pradžiugins gerbėjus nauja programa “Rebiata s našava polka”. Greitu laiku pasirodys „Liube“ naujas rinktinis albumas “Rebiata s našava polka“ kuriame bus 18 dainų.

Ne veltui ir Lietuvos muzikos fanai nepamiršta grupės “Liube”. Prieš porą metų jų įrašai nesitraukė iš perkamiausiųjų albumų dvidešimtukų, o grupės lyderis Nikolajus Rastorgujevas, į šalį atvykstantis su savo žmona, yra vienas populiariausių atlikėjų.

Koncertinio turo po Lietuvą metu rusų grupė dainuos savo žinomiausius kūrinius bei klausytojų pamėgtus hitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją