„Rugpjūtis – vienas mylimiausių mėnesių, o rugpjūčio koncertai – visuomet labai ypatingi. Galima sakyti, jie jau tapo tradicija, kurios laukiu kaip Kalėdų“, – sako Igoris Kofas.

Igoris Kofas

Kiekvienas kultinės grupės koncertas net ir be gimtadienių tampa tikra švente „Lemon Joy“ gerbėjams bei synthpop ir roko muzikai neabejingiems melomanams. Šiems trims koncertams nekantriai ruošiasi ir patys muzikantai.

Ypatingu įvykiu tapo ir neseniai elektroninės muzikos atlikėjo Danell Arma išleista nauja kultinio „Lemon Joy“ kūrinio „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ versija. Tai įrodė sėkmė radijo stočių topuose, didžiulis perklausų skaičius bei klausytojų komplimentų gausa.

„Visada galvojau apie šį kūrinį kaip apie nostalgišką dainą, kuri priverčia pamiršti visas problemas ir pasinerti į giliausius jausmus. Tad, nedvejodamas sukūriau naują bei modernizuotą šio kūrinio versiją, išlaikydamas nuostabią grupės „Lemon Joy“ tematiką“, – sako Danell Arma.

1999 metais pasirodęs kūrinys „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ iš to paties pavadinimo albumo tapo kultiniu hitu ir yra vienas mėgstamiausių tarp „Lemon Joy“ gerbėjų. Praėjusią savaitę naują šio kūrinio versiją išleido ir Rūta Mur. „Lemon Joy“ pasirodymai be jo, ko gero, neįsivaizduojami. Tuo bus galima įsitikinti ir artimiausiuose grupės koncertuose Vilniuje, Palangoje bei Kaune.

Igoris Kofas

„Lemon Joy“ rugpjūčio koncertai:

Rugpjūčio 21 d. Vilniuje, „Vasaros terasoje“;

Rugpjūčio 23 d. Palangoje, klube „Oldman“;

Rugpjūčio 29 d. Kaune, klube „Oldman Kaunas“.

Bilietai į koncertus – jau prekyboje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją