Nors visiems prieinama bilietų prekyba turėtų prasidėti tik penktadienį, jau antradienį nuo 10 val. ryto prasidėjo „Mastercard“ išankstinė prekyba. Tai reiškia, kad bilietus įsigyti galėjo visi „Mastercard“ mokėjimo kortelių savininkai.

Panašu, kad tokių Lietuvoje – apstu. Jau per pirmąsias valandas, „Delfi“ žiniomis, bilietai šluojami saujomis. Pastebėta, kad galima įsigyti ne vardinius bilietus, kaip tai buvo daroma laukiant Edo Sheerano koncerto. O tai reiškia, kad vienas pirkėjas gali įsigyti daugiau nei, pavyzdžiui, porą bilietų.

Dalis internautų neslepia pykčio, kad net ir perkant išankstinius bilietus virtualioje eilėje tenka pastovėti pusvalandį ar net daugiau. Tiesa, viena „Delfi“ skaitytoja pasidžiaugė kiek sėkmingesiu likimu.

„Toji išankstinė prekyba atrodo lyg paprasta, nes galima pirkti tik su „MasterCard“, kurią, ko gero, turi daugelis. Sėdimų vietų likusi tik saujelė, pavienės po porą per sektorių, stovimi – padalinti per pusę, tai viena pusė jau išpirkta, o kitoje dar kažkiek likę kol kas. Bet irgi turbūt neilgai bus, nemanau, kad kas nors liks iki penktadienio“, – spėliojo ji.

Skaitytoja prisipažino, kad ryte gavo priminimą, jog jau prasidėjo bilietų pardavimas į taip laukiamą J. Timberlake’o šou. O bilietų kainos negąsdino, todėl įsigijo ne vieną ir ne du.

„Perkant reikėįo laukti eilėje, bet bilietus gavome iškart, ne taip, kaip buvo su E. Sheeranu. Stovimi kainuoja 90.50, fanų zona – 125, sėdimi antrame aukšte – 105.50, pirmame – 155 ir VIP zonoje – 295.50 eur.

Stovimų vietų A sektoriuje jau nebėra, liko tik B ar Fanų zona. Be to, scena dabar bus stadiono gale, o ne per vidurį. Įdomu ir tai, kad bilietai nėra vardiniai. Juos gavome tiesiai į savo el. paštą, asmeniškai pirkau šešis bilietus, kažkokių griežtų taisyklių matyti neteko, tad nežinau, koks maksimalus leistinas kiekis“, – svarstė „Delfi“ skaitytoja.

Kadangi bilietai nėra vardiniai, išlieka tikimybė, kad saujomis bilietus įsigiję žmonės juos įsigys ne tik sau, o ir ims perpardavinėti kur kas didesnėmis sumomis.

„Delfi“ primena, kad galimybė įsigyti bilietus į J. Timberlake’o koncertą bus galima dar keliomis dienomis:

  • 2024.09.26 10:00 išankstinė prekyba „Live Nation“ klubo nariams,

  • 2024.09.27 10:00 vieša prekyba.

Dėl realios galimybės bilietus nusipirkti viešoje prekyboje bei išreikštos baimės, ar tikrai visiems užteks bilietų, „Delfi“ komentaro kreipėsi į renginio organizatorius.

„Džiaugiamės pirmąja prekybos bilietais diena – viskas vyksta be jokių didelių nesklandumų. Įsygyti bilietus šiandien ir rytoj gali tik „Mastercard“ kortelių turėtojai, tačiau jau nuo ketvirtadienio tą padaryti galės ir mūsų klubo nariai, o nuo penktadienio ir visi norintieji.

„Live Nation Lietuva“ pradėjo naują partnerystę su „Mastercard“, tad šių kortelių turėtojai nuo šiol turės išskirtinę galimybę įsigyti bilietus pirmieji, tačiau tai jokiu būdu nereiškia, kad bilietų neliks – išankstinei prekybai skirtas tik limituotas kiekis, tad bilietų prekyboje dar tikrai bus iki pat penktadienio dienos pradžios“, – ramino „Live Nation“ atstovas Paulius Butėnas.

Laukia neeilinis šou

Organizatoriai tikina, kad tai bus neeilinis muzikos įvykis, kurio nekantriai laukia daugybė atlikėjo gerbėjų. Atlikėjas į mūsų šalį atvyksta su savo „The Forget Tomorrow World Tour’’ koncertiniu turu.

Justinas Timberlake’as – tikrų tikriausias pramogų pasaulio talentas: įrašų atlikėjas, prodiuseris, dainų autorius ir aktorius. Per savo karjerą jis pardavė daugiau nei 54 milijonus albumų ir 63 milijonus singlų visame pasaulyje, taip pat dar 70 milijonų įrašų kaip grupės „*NSYNC“ lyderis. Justin Timberlake yra pelnęs dešimt „Grammy“ apdovanojimų pop, šokių ir R&B kategorijose, įskaitant sėkmingus solo albumus „Man of the Woods“, „The 20/20 Experience“, „FutureSex/LoveSounds“ ir jo debiutinį albumą „Justified“, taip pat už bendrus projektus su Jay-Z.

Atlikėjas gali pasigirti surinkęs daugiau nei 23 milijardus garso ir vaizdo perklausų bei peržiūrų įvairiuose platformose ir yra laimėjęs net keturis „Emmy“ apdovanojimus už įsimintiniausius pasirodymus laidoje „Saturday Night Live“. Kine jis taip pat yra įgarsinęs „DreamWorks“ animacinių filmų franšizės fenomeną „Troliai“, įskaitant trečiąją dalį „Troliai 3“, išleistą 2023 m. Jo hitas „Can’t Stop the Feeling!“ iš filmo „Troliai“ buvo nominuotas „Geriausios dainos“ kategorijoje 2017 m. „Oskarų“ apdovanojimuose.

Visai neseniai Timberlake išleido savo šeštąjį studijinį albumą „Everything I Thought It Was“, kuriame yra 18 visiškai naujų kūrinių, įskaitant hitus „Selfish“ ir „No Angels“. Šiuo metu Justin Timberlake leidžiasi į anšlaginį pasaulinį turą „The Forget Tomorrow World Tour“, kurio metu aplankys daugiau nei 50 miestų, tame tarpe ir Lietuvą.

Vienintelis superžvaigždės Justino Timberlake’o koncertas Lietuvoje įvyks 2025-ųjų metų birželio 6-ąją dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją