Trečiadienio vidurdienį dalyviai, kuriems buvo paskirtas repeticijos laikas, buvo nuvežti į „Ahoy" areną. Prieš prasidedant repeticijai kiekviena delegacija ant specialiai šiam konkursui pagamintų suoliukų piešė - piešinyje turėjo atispindėti atstovaujama šalis. Taip pat vaikai turėjo nupiešti tai, kas jiems šauna į galvą išgirdus žodį taika.

Vėliau ant šių suoliukų finalinio koncerto metu šalia scenos sėdės patys konkurso dalyviai ir stebės kitų šalių dalyvių pasirodymus.






Trečiadienio popietę Linai Joy ir jos grupei buvo skirta 40 min. repetecijai didžiojoje scenoje. Per šį laiką buvo du kartus atliktas Lietuvos komandos pasirodymas, sudėliotos atlikėjų pozicijos scenoje.

Po repeticijos atskirame kambaryje buvo peržiurimas repeticijos įrašas ir derinami pageidavimai su garso ir filmavimo grupės režisieriais.

Pasak Lietuvos delegacijos atstovų ir vadovų „Ahoy" arenos scena atrodo puikiai ir niekuo nenusileidžia didžiosios „Eurovizijos" konkursams.

„Komandos nuotaikos geros, kovingos. Aišku, jaučiamas šioks toks nuovargis, taciau jis nieko nestebina - darbų tempas gana didelis, daug įspūdžių, naujų pažinčių ir taip pat jaučiama įtampa prieš artėjantį finalinį koncertą", - sakė Lina Joy.

Bilietai į pasirodymus seniai parduoti.

Ketvirtadienį „Ahoy" arenoje numatyti visų šalių pasirodymai bei finalinės dainos repeticija.

DELFI primena, Nacionalinę atranką laimėjusi ir teisę pasirodyti Vaikų „Eurovizijoje" iškovojusi Lina Joy į sceną lips priešpaskutinė – 16-ta. L. Jurevičiūtė atliks savo kūrybos dainą „Kai miestas snaudžia".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją