Prieš kelias dienas atlikėjas užbūrė į šventinį koncertą pavadinimu „Dovana“ didžiausioje sostinės arenoje susirinkusius žiūrovus, o unikalioje dovanų dėžės formos scenoje Linui talkino net 45 muzikantai. Koncerte su gospelo muzikos prieskoniu skambėjo visi ryškiausi Lino Adomaičio hitai, o taip pat pristatytas naujausias kūrinys „Kelias, tiesa ir gyvenimas“, kurį muzikantas įrašė drauge su Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospelo choru „GospelJonai“.

Šiam koncertui įpusėjus malonios gimtadienio staigmenos sulaukė ir pats Linas, kai žiūrovų minioje netikėtai pasirodžiusi atlikėja Giedrė Kilčiauskienė paragino visus atsistoti bei sudainuoti „Su gimimo diena!“, taip sukuriant didžiulį, kelių tūkstančių žiūrovų chorą.

Linas Adomaitis ir „GospelJonai” – „Noriu gyventi dėl Tavęs“:

Koncerto metu Linas Adomaitis žiūrovams atskleidė, jog rudenį, po ilgo laiko, ketina išleisti naują albumą, o taip pat prasitarė apie naujausią projektą „Stebuklas“, kurio bilietų prekybą pradėjo savo gimtadienio rytą – tai du didžiuliai koncertai, kurie gruodžio 17-18 dienomis vyks didžiausiose Vilniaus ir Kauno arenose.

„Šiemet mano gimimo diena kupina muzikos ir naujų idėjų. Esu be galo dėkingas visiems už sveikinimus ir už tą nerealų jausmą, kurį visi kartu sukūrėme arenoje. Nors dar gyvenu ta nuostabia emocija, kuri užpildė mano širdį koncerto metu, mano mintyse jau sukasi naujos idėjos apie būsimus pasirodymus. Noriu sukurti stebuklą, kad tų nepamirštamų emocijų būtų dar daugiau”, – šypsosi Linas Adomaitis.

„Prieš pat Kalėdas žadu surengti įspūdingus koncertus dviejose didžiosiose Lietuvos arenose. Koncertiniai šou vadinsis „Stebuklas“. Šiomis dienomis mums visiems norisi stebuklo, norisi dar gilesnio tikėjimo ir vilties. Štai tokią nuostabią mintį ir formuojame su milžiniška komanda: vien choristų scenoje bus daugiau nei 100. O ką jau kalbėti apie kerintį orkestro skambesį ir nepakartojamą šou didžiulėje scenoje“, – stebuklo paslapties uždangą atveria Linas Adomaitis.

Linas Adomaitis – „Vandenynai“:

Atlikėjas akcentuoja, kad šiuose koncertuose bus galimybė pirmiesiems išgirsti naujojo albumo kūrinius gyvai, o taip pat ir visus ryškiausius hitus, kuriuos yra sukūręs beveik per tris dešimtmečius scenoje. Tarp jų, be jokios abejonės, skambės tokie perlai, kaip „Vandenynai“, „Aš pavydžiu sau“, „Ar tu ją matei?“, „Lūpos kaip vyšnios“, „Šviesa spindės tamsoje“, „Tavo spalvos“, „Žalioj tyloj“, „Kol kartu“ ir daugybė kitų iki sielos gelmių žinomų Lino kūrybos hitų.

„Nors iki gruodžio mėnesio dar labai toli, jau dabar kviečiu visus į didžiausius šių metų savo koncertus Vilniuje ir Kaune. Ruošiame daug gražaus, kilnaus, vertingo, prasmingo ir taip pat pramoginio turinio bei dar daugiau stebuklingų akimirkų. Žiūrovai bus pirmieji, kuriems pristatysiu savo naujausius kūrinius ir albumą. Artimiausiu metu atskleisiu ir daugiau detalių, bet jau dabar žinau, kad visi drauge sukursime stebuklą“, – sako Linas Adomaitis.

Lino Adomaičio koncertai „Stebuklas“ vyks gruodžio 17 dieną Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje ir gruodžio 18 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šiuos koncertus organizuoja įmonė „Seven Live“, o bilietus platina didžiausias Lietuvos bilietų portalas „Bilietai.lt“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją