Savo instagramo paskyroje dainininkas parašė labai mįslingą įrašą. Jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pristato savo naują įvaizdį. Įraše nurodyta ir tiksli data – rugsėjo 27-oji.

Prieraše dainininkas paliko vieną vienintelį žodį – everywhere (liet. visur). Tuo pačiu garsus vyras užsiminė ir apie pasikeitimus ne tik įvaizdyje, bet ir gyvenime.

Į gandus apie solinę karjerą D. Davidas sureagavo per MTV VMA 2024 apdovanojimų ceremoniją. Tiesa, tada jis pirmą kartą pademonstravo ir stiliaus pokyčius.

Renginyje italas pasirodė pasipuošęs rudu kostiumu, baltais marškiniais ir įvairiaspalviu kaklaraiščiu. Ilgą laiką D. Davidas buvo šviesiaplaukis, bet dabar tamsiai persidažė plaukus ir užsiaugino ūsus.

„Maneskin“ lyderis Damiano Davidas

Bendraudamas su žurnalistais muzikantas prisipažino, kad iš tikrųjų rugsėjo 27 dieną gerbėjų laukia staigmena – D. Davidas pradeda naują solinį projektą.

Garsus vyras atskleidė, kad jo kūrybą mėgstantys žmonės išgirs ir pamatys naują projektą, tiek stiliumi, tiek muzika drastiškai besiskiriantį nuo „Maneskin“.

Į klausimą, ar ir toliau dirbs su grupe, D. Davidas atsakė, kad niekas nesikeis: jis, kaip ir iki šiol, kurs ir koncertuos su savo bičiuliais.

„Maneskin“ lyderis Damiano Davidas

Priminsime, kad jaunuoliai iš Italijos „Maneskin“ visame pasaulyje išgarsėjo laimėję 2021 metų „Eurovizijos“ dainų konkursą. Tada muzikantai atstovavo Italijai su daina „Zitti e bouni“.

Ne mažesnio populiarumo susilaukė ir kitos grupės dainos, pavyzdžiui, „I Wanna Be Your Slave“, „Beggin“, „Coraline“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją