Didžioji dalis dalyvaujančiųjų - jaunimas, apie didžėjaus SezzY su Justin Beat ir Flaxen Beats bei kitais kolegomis organizuojamą "Harlem Shake" šokio filmavimą sužinoję internete arba iš savo bendraamžių.

"Viską darome dėl idėjos", - sakė originaliais kostiumais pasipuošusios dvi dalyvės. "Manome, kad tai - šauni idėja parodyti visam pasauliui, kad lietuviai taip pat gali sukurti kažką šmaikštaus ir įdomaus", - joms antrino pulkelis jaunuolių.

Nusifilmuoti kelių sekundžių trukmės vaizdo klipe susirinko kelis šimtai dalyvių. Dalis jų buvo su kostiumais, kaukėmis, kiti atsinešė įvairių atributų - skėčių, siurblių, buitinės technikos ir netgi ginklą. Tiesa, atsirado ir vienas drąsuolis, kuris klipe panoro įsiamžinti tik su trumpikėmis.

"Kostiumų neturime, tačiau esame sugalvoję kelis juokingus judesius", - prieš filmavimą pasakojo vaikinai.

Svarbiausias „Harlem Shake“ šokio principas ir yra ne tik spalvingi kostiumai, bet ir juokingi judesiai. Visi dalyviai turi būti su įdomiais kostiumais, atributais, vėliavomis.

Tarp "Harlem Shake" dalyvių buvo ne tik lietuvių, bet ir studentų iš užsienio. Būrelis portugalų taip pat labai noriai prisijungė prie visame pasaulyje išpopuliarėjusios idėjos. "Kadangi savo šalyje nusifilmuoti neturime galimybės, tad nusprendėme prisijungti prie jūsų", - savo šalies vėliavą iškėlę šoko studentų iš Portugalijos.

"Harlem Shake" šokio filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)