Vieša bilietų prekyba į grupės „Mokinukės“ didžiuosius šventinius koncertus didžiosiose Panevėžio, Klaipėdos ir Šiaulių arenose prasidės jau šį penktadienį (gegužės 31 d.) nuo 10 val.

„Mokinukės“ – Simona Nainė, Ieva Vaitiekūnienė, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Kristina Šerkšnienė ir Rūta Žilionytė, o taip pat, žinoma, jų vadovė Laima Lapkauskaitė – nusprendė vėl grįžti į sceną.

„Emocijos, prisiminus grupės veiklą, visuomet yra šiltos, malonios ir keliančios šypseną. Tas laikais mes visos gyvenome kartu, tad buvo ir pykčių, kurie dabar kelia juoką, ir juokingų nutikimų. Žinoma, koncertai buvo įspūdingi. Neretai susirinkdavo tiek žmonių, jog netilpdavo į salę ir reikėdavo tą pačią dieną skelbti papildomus koncertus. Iki šiol atsimename žmonių minias su plakatais - jie mokėjo visas mūsų dainas atmintinai ir dainuodavo kartu su mumis“, – pranešime spaudai prisimena merginos.

Didžiausiose trijų šalies miestų arenose vyksiančiuose grupės „Mokinukės“ koncertuose merginos atliks visus ryškiausius savo hitus. Pasak grupės vadovės Laimos Lapkauskaitės, pagrindinis koncertinių gastrolių tikslas – sukurti ilgai lauktą susitikimą, iš kurio kiekvienas išsineštų geriausius prisiminimus.

“Manau, kad geriausias žodis apibūdinti visa tai, ką šiuo metu ruošiame – „nostalgija“. Tikiuosi, šis jausmas nudžiugins ir gerbėjus, kurių „Mokinukės“ turi labai daug“, – sako Lina Lapkauskaitė.