Klaipėdietis J. Mažūnas – išskirtinis mokytojas. Nors daugelis turbūt galvoja, kad mokytojo gyvenimas verda tik mokykloje, o laisvalaikiu tenka sėdėti tarp knygų, Justinas sako, kad yra nebūtinai taip.

Savo hobį dainuoti mokytojas pavertė nauju kūriniu „Rožinės šviesos“, kuriam kartu su komanda sukūrė ir muzikinį klipą.

Atlikėjas sako, kad dainoje vyrauja gyvenime padarytų blogų sprendimų tema, o muzika kviečia šokti. „Kojos pačios kilnosis girdint disko muzikos ritmus.

Daina linksma, nuotaikinga, tačiau tuo pačiu ji gvildena rimtas temas. Gyvenime kartais padarome dalykų dėl kurių gailimės.

Gal iš inercijos, pykčio, keršto troškimo. Kartais dėl to nudegame ir susiduriame su skaudžiomis pasekmėmis. Apie tai ir yra ši daina.

Apie žmones gundomus vidinio demono. Pasiduodančius vilionei ir atsikandančius draudžiamo vaisiaus. Taip pat apie tikėjimą ir viltį, jog nėra vėlu sustoti bei pakeisti savo sprendimus“, – naują kūrinį pristato J. Mažūnas.

Tai yra ne pirmas mokytojo Justino kūrinys, „YouTube“ platformoje galima pasiklausyti ir kitų atlikėjo dainų. Autorius teigia, kad visi kūriniai savo istorija susiję tarpusavyje.

„Pilkame mieste“ vaizduojama įvadinė dalis į Justino sukurtą visatą.

Vaizdo klipe „Žemietis“ tolimoje planetoje įvyksta pirmasis žmogaus kontaktas su nežemiška gyvybės forma – tamsiuoju demonu, jis išlaisvinamas ir patenka į žemę. Ir galiausiai naujausioje dainoje „Rožinės šviesos“ klausytojai daugiau sužino apie minimą demoną ir jo tikslus.

Nors tikslai ir tamsūs, tačiau visa tai įpinta į spalvingą disko šviesų apvalkalą. Rožinės šviesos įsižiebia dabar.

Vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės