„Šioje dainoje gal net šiek tiek per daug atvirumo, intymumo, bet dainuoju tai, ką noriu išdainuoti, kuo noriu pasidalinti su klausytojais. Nemanau, kad jausčiausi gerai, dainuodamas apie kažką išgalvoto, tiesiog dėliodamas žodžius galvoje skambančiai melodijai. Savo dainose noriu būti atviras ir sau, ir tiems, kas manęs klauso“, – pasakoja muzikos kūrėjas.

„Ant mūsų odos“ – šviesiai melancholiška daina ir Paulius užsimena, kad šio atspalvio turės ir visas rudenį pasirodysiantis jo albumas, kuris jau yra užbaigtas ir pasirodys rudenį.

„Albumas labai vientisas. Toks, kokį geriausia klausyti visą, o ne atskiromis dainomis. Melancholiškas, bet tikrai ne depresyvus. Gyvenime tikrai labai daug šviesos ir meilės, o kažkam gal to labai trūksta – apie tai ir dainuoju“, – sako P. Jasiūnas ir kviečia paklausyti naujausios savo dainos „Ant mūsų odos“.

Premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją