Atlikėja pasakoja, kad iki pat dainos išleidimo dienos klausydavosi jos namuose ir vis giliau grimzdavo į dainos kuriamą atmosferą, rašoma pranešime spaudai.

Rūta Loop dar rudenį buvo išvykusi į kūrybinę stovyklą kartu su prodiuseriais ir muzikantais Edgaru Žaltausku, Kasparu Meginiu bei Juozu Martinkėnu, kur ir gimė ši daina.

„Aš ir mano kūrybiniai bendražygiai šią dainą pamilome dar rudenį, džiugu, jog ji dar neatsibodo mums patiems, o meilės tematika, įvilkta į jaukų dainos tekstą, leidžia grimzti į šilčiausius jausmus, vasaros svaiginančius vakarus“, – šypsosi Rūta.

Dainos „Mėnesienoj“ klipas tik dar giliau pažvelgia į fantazijų kupiną įsimylėjelių pasaulį ir atspindi atlikėjos romantikos paveikslą.

Gražūs Lietuvos kraštovaizdžiai, svajingi kostiumai lyg sukuria sapno įspūdį, iš kurio nesinori pabusti.

„Tegu visi įsimyli ir atranda savo žmogų su kuriuo gera. Galbūt ši daina sukurs pažinties prisiminimus ir primins jiems jų meilės istorijos pradžią“, – fantazuoja atlikėja Rūta Loop.

Klipo režisierius Domas Merkliopas ir operatorius Nikita Voitov klipe norėjo perteikti romantišką nuotaiką ir grožį, kuris slypi paprastume. Todėl ir pačiame klipe apstu išskirtinių kadrų, neįprastų rakursų bei svaiginančios dinamikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją