„Šoku kaip moku“ pasakoja apie kiekvieną iš mūsų, apie tą laisvės jausmą, kai nebesvarbu, ar darai kažką gerai ar blogai. Dingsta visi kompleksai, o tu tiesiog atsiduodi momentui ir šokių aikštelei, rašoma spaudos pranešime.

Dainos vizualui „Sadboi“ grupės nariai norėjo pasirinkti tinkamą nuotaiką pagal dainą. „Paskutinę minutę dizainerei pasakėme, kad norime pridėti šokančią žąsį su akiniais. Pamatę galutinį rezultatą, pratrūkome juokais. Na, juk faina – ne viskas turi būti rimta, juolab su tokia lengva daina. Vizualą, kaip ir visada, sukūrė mūsų ilgametė partnerė Evelina Brazaitė (@evelinabarz).“ – įspūdžiais dalinosi Edgaras Koldaras ir Artiomas Penkevičius.

„Šiuo metu intensyviai dirbame ties antru dideliu albumu. Nors tai užtruko ilgai, jau esame finišo tiesiojoje. Šis albumas bus ypatingas – į jį sudėjome visą savo sukauptą patirtį, emocijas ir jausmus. Tikimės, kad nauji mūsų kūriniai paliks pėdsaką Lietuvos muzikos istorijoje.“ – pasakojo grupės narys Edgaras Koldaras.

Grupė „Sadboi“ planuoja debiutinius albumo koncertus, kuriuose pristatys naują albumą ir singlą „Šoku kaip moku“. Nepraleiskite progos išgirsti grupę gyvai – sekite naujienas ir būkite pasiruošę šokiui!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją