Tokio jautraus Rag'n'Bone Man dar negirdėjome

Superhito „Human“ atlikėjas Rag'n'Bone Man toliau tirpdo širdis. Naujausias jo baladėje „Fall in Love Again“ atsiskleidžia bene pati jautriausia šio atlikėjo pusė. Ši daina skambės ir naujajame balsingojo brito albume „Life By Misadventure“, kuris pasirodys jau balandžio 23 d.

Beje, „Fall in Love Again“ vaizdo klipas nufilmuotas legendinėje „Abbey Road“ studijoje, kurioje savo geriausias dainas įrašė tokios muzikos legendos kaip „The Beatles“ ir daugelis kitų.

Dar viena ryškiai suspindusi žvaigždė iš Kolumbijos

Kolumbietis „Grammy“ nominantas Camilo gali didžiuotis vienu mieliausių balsų šių dienų Lotynų Amerikos pop muzikos scenoje (žymieji Shakira ir Maluma, beje, taip pat yra jo tautiečiai). O naująjį savo hitą „Machu Picchu“ muzikantas atlieka su kita saldžiabalse – paties Camilo žmona Evaluna Montaner. Šis hitas skamba ir kovo mėnesį išleistame Camilo albume „Mis Manos“.

Netipiškiausios vaikinų grupės pasaulyje naujiena

Įdomu, kaip skamba naujosios kartos repas? Naujausias vaikinų grupės „Brockhampton“ ir Danny Brown „Buzzcut“ singlas tai iliustruoja su kaupu. Beje, „Brockhampton“ yra viena populiariausių ir netipiškiausių vaikinų grupių šiandien. Jų įvaizdis yra kur kas piktesnis ir aštresnis nei įprasta tokioms grupėms, o sudėtyje – net 14 vaikinų!

Kas šiuo metu lyderiauja Didžiosios Britanijos topuose?

Kylanti britų žvaigždė Tomas Grennanas kovo mėnesį irgi išleido albumą „Evering Road“. Albumas iškart pakilo iki pirmosios britų muzikos topų vietos. Ta proga prisimename dar šiemet pasirodžiusį, savo fabula itin įtraukiantį vaizdo klipą singlui „Little Bit of Love“ iš sėkmingojo Grennano albumo.

Egzotiška naujiena iš Suomijos

Iš Šiaurės šalių muzikos rinkos naujienų dėmesį traukia egzotiško grožio Kiara Nelson. Įkvėpimo iš tokių dainininkių kaip Ariana Grande ar Camila Cabello besisemianti suomė su naujuoju savo singlu „Red Handed“ nė kiek nenusileidžia užjūrio žvaigždėms.

Jo vaizdo klipai – pandemijos metu vieni įspūdingiausių

Po pribloškiančio vaizdo klipo singlui „Holiday“, Lil Nas X sugrįžta su dar vienu ne ką mažiau spalvingu darbu pavadinimu „Montero (Call Me by Your Name). Jame gausu motyvų iš Biblijos, taip pat graikų mitologijos, tačiau visų jų centre – asmeninė Lil Nas X geismo ir seksualumo istorija.