Po albumo išleidimo praeitų metų lapkričio mėnesį Niko Barisas buvo padaręs pauzę ir nepristatė naujų kūrinių savo gerbėjams. Atlikėjas neslepia, kad vis kildavo klausimų, kas bus toliau, tačiau dirbant prie kitų atlikėjų kūrybos kaip muzikos prodiuseriui, jis suprato, kad tiesiog reikia kurti ir savo kūryba dalintis su klausytojais, rašoma pranešime spaudai.

„Po albumo išleidimo turėjau nemažą pauzę ties savo kūryba, bet labai daug dirbau ties kitų atlikėjų kūryba kaip muzikos prodiuseris. Tačiau bedirbant prie kitų atlikėjų kūrybos, vis kildavo klausimas „O kas dabar?“ į kurį bandžiau surasti atsakymą. Ir supratau, kad su albumu gerai „išsivėmiau“, o dabar metas tiesiog kurti. O tai ką pavyks sukurti – rodyti jums.“ – dalinasi Niko Barisas.

Atlikėjas taip pat atskleidžia, kad naują dainą įkvėpė netikėtai jo gyvenime atsiradusi meilė bei šiek tiek užsimena apie savo ateities planus.

„Taip gavosi, kad netikėtai įsimylėjau ir, ta proga, meilės proga, prieš išskrendant kurti muzikos į JAV, išleidžiu naują kūrinį „MP3”. Tad kviečiu visus jo klausytis ir laukti kitų naujienų!”.