Sausį prasidėsiančias „eurovizines“ kovas ves Andrius Rožickas ir "LRT Kultūra" laidos vedėja Gerūta Griniūtė.

A. Rožickas, vos užlipęs ant scenos pasisveikinti, netruko pajuokauti: „Galiu iš karto pranešti, kad „Eurovizijos“ atranką šįmet nugalėjo Egidijus Dragūnas“.

Gerūta, išgirdusi klausimą, kodėl iš pasiūlytų kandidatų jai į poras pasirinko būtent A. Rožicką, taip pat nestokojo humoro jausmo: „Tai bus iššūkis“. Konferencijai dirigavęs A. Gižadas pašmaikštavo, kad būti scenoje su šiuo vyriškiu tikrai bus iššūkis, kuris Gerūtai užsitęs du mėnesius.

2016 metų „Eurovizijos“ dainų konkursą Stokholme, dėl kurio ir vyks nacionalinės atrankos, ves šių metų konkurso nugalėtojas Mansas Zelmerlowas kartu su gerbėjų mėgstama vedėja Petra Mede, antradienį, gruodžio 15 dieną, paskelbė eurovision.tv.

Pirmadienio popietę paaiškėjo ir visi dalyviai, bandysiantys laimėti nacionalinę atranką ir atstovauti Lietuvai konkurse. Visų 28 dalyvių sąrašą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)