Savo solinio koncerto metu Evgenya Redko, kaip visuomet, išsiskyrė unikaliu įvaizdžiu, o sceną puošė didžiulė dekoracija – planeta, kuri simbolizuoja dar šį rudenį pasirodysiančio albumo pavadinimą: „Albumas vadinsis „Planeta“, kaip ir vasarą pasirodęs naujasis singlas“, – išdavė kūrėja.

Koncerte Evgenya Redko sudainavo ir dar vieną naują dainą – „Dužo ir duš“. Tačiau dėl jos likimo albume sprendė vakar susirinkusi publika. „Nuo jūsų reakcijos priklausys, ar ši daina pateks į būsimą albumą“, – sakė ji.

Stiprus vokalas, dramatiškas tekstas ir lengvai įsimenantis dainos priedainis lėmė, kad publika dar ilgai plojo pasibaigus šiai dainai, tad „Dužo ir duš“ buvo įjungta žalia šviesa kelyje į albumą „Planeta“.

Didžiausias Evgenya Redko vasaros koncertas prasidėjo hitu „Vandenyne“ – šios dainos motyvą ji kartu su komanda visuomet skanduoja dar prieš pat lipant į sceną. Ji maksimaliai užkūrė publikos nuotaiką, tačiau ir toliau nepaleido, nes sekė hitas po hito: „Patogu“, „Planeta“, „Melodramos“, „Muzika, kuri saugo“, „Deja Vu“ ir daugelis kt.

Dainuoti kartu su Evgenya Redko ant scenos lipo ir kolegos muzikantai: Rokas Yan ir Daddy Was A Milkman.

Koncerto akimirkos specialioje fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją