Radijo stotims atsisakius dainas groti, atlikėjai sumanė originalų būdą pasiekti gerbėjus – įkelti dainas į interneto svetainę, mat virtualioji erdvė nereikalauja didelių išlaidų albumo „gamybai“ ir „leidybai“.

„Turime daug gerbėjų ir nemažai koncertuojame, bet radijo stotys mūsų dainų negroja, - stebisi dainų ir žodžių autorius Ferdinandas, grupėje grojantis klavišiniais. – Nenorėjome pasiduoti ir padėti kūrinių į archyvą – nutarėme verčiau atiduoti tautai.“

Albumo viršelis taip pat neatitinka „madingų“ standartų – ant jo nematyti grupės narių veidų.

„Norėjome pabrėžti, kad svarbiausia – ne mes, o muzika. Ji mums svarbesnė už mus pačius“, - paaiškino grupės vokalistas Vytas.

Pavadinimas pasirinktas ne tik apibūdinti trejų metų albumo įrašinėjimo epopėjai – broliai labiausiai mėgsta groti ir dainuoti popsą ir to neslepia. „Nesislapstome po pop-dance, house ir kitais pavadinimais, - teigia Ferdinandas. – Grojame, grojome ir grosime patį tikriausią popsą”.

Anot atlikėjų, Lietuvoje yra ne viena įdomi, talentinga grupė, kurios dėl konservatyvumo negroja radijo stotys.

„Galbūt savo pavyzdžiu užkrėsime kitas grupes ir taip padrąsinsime lysti iš pogrindžio į dienos šviesą?“ - svarsto Ferdinandas.

„Esame savotiško eksperimento dalyviai“, - jam pritaria brolis Vytas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją