Šiuo metu atlikėja gyvena kūrybinėmis nuotaikomis, nes po beveik trijų metų vėl atrapo ūpą kurti dainas ir atskleidžia, jog šiuo metu ypatingą dėmesį skiria savo autorinei muzikai ir soliniams koncertams su gyva grupe.

Žodžius ir muziką dainai „Apkabink nebyliai“ sukūrė pati atlikėja, o dainos idėja gimė visai netikėtai, geriant kavą virtuvėje, rašoma spaudos pranešime.

„Pamenu, sėdėjau ir mąsčiau kaip gera tyloje ramiai išgerti karštą kavą (juokiasi) ir kaip dažnai mes užsisukame nereikšmingose smulkmenose ir kiek visko gražaus aplinkui tiesiog nebepastebime. Norime, kad mus mylėtų pagal kažkieno parašytas taisykles ir nuostatas, kad kiekvieną dieną blizgėtų namai, o mums jų tvarkyti nereikėtų, piktinamės kai kažkas vyksta ne pagal mūsų planą. Gyvename užburtame rate su begale lūkesčių sau ir kitiems, o juk viskas daug paprasčiau, tereikia leisti sau klysti ir paprasčiau žiūrėti į daugelį dalykų ir džiaugtis kiekviena diena, net jeigu ji netobula. Galvojate man lengva? Oi patikėkit, labai sunku, bet aš stengiuosi, o kai pavyksta – gimsta naujos dainos“, – atvirauja J. Jegorova.

Pasak dainininkės, kiekvienas kūrinys turi savo istoriją. „Manau, kiekvienas klausytojas istoriją, skambančią dainoje, išjaus per savo išgyvenimus ir pojūčius, tikiu, jog bus kas dainoje atras savo meilę, o kažkas karštą kavą.“

Atlikėja išduoda, jog dainos „Apkabink nebyliai“ premjerą su gyva grupe bus galima išgirsti jau liepos mėnesio koncerte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją