Naujasis kūrinys „Sala“ – tai nuotaikinga roko daina, papildyta vaizdo klipu. Dainoje paskojama, kaip kiekvienas žmogus gyvena savo „saloje“, siekdamas taikos, harmonijos ir savų tikslų. Tačiau klipas subtiliai atskleidžia, kad gyvenimas nėra toks paprastas – net didžiausios ir baisiausios kliūtys kartais pasirodo ne tokios grėsmingos, kaip atrodė iš pradžių.

„Viskas yra labai gerai, tačiau aplink mus gausu sąmoningai provokuojamo pykčio ir audringų emocijų. Mes tikime gyvenimu, muzika, meile ir tiesa“ – sako grupės lyderis Darius Mickus.

Rebelheart

Jis pasakoja, kad „Sala“ – tai pasakojimas apie meilę, gyvenimo trapumą, tikslus ir svajones. Ši istorija primena, jog net ir sunkiausios akimirkos gali atverti naujas galimybes bei suteikti prasmės mūsų kasdienybei.

„Rebelheart“ sugrįžta ne tik su nauja muzika bei atnaujinta grupės sudėtimi, bet ir su gyvais pasirodymais! Jau

Spalio 31 dieną grupė surengs koncertą Kaune, „Mamma Kitchen Stories“, kuriame klausytojai pirmą kartą išgirs „Salą“ gyvai. Tai bus išskirtinis, Helovyno dvasios kupinas renginys, pilnas roko ir puikių emocijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją