Su Vaidu kalbėjomės ne tik apie naujausią dainą, vaizdo klipo filmavimo užkulisius, bet ir apie planuojamą netrukus vyksiančią dainininko kelionę motociklais. Kur jis vyks? Koks dar vienas žinomas žmogus jungsis keliauti drauge?

Singlas „Suknelė“ išleidžiamas po metų pertraukos (paskutinė daina „Tai buvai tu“), tačiau dainininkas atviras: šiuo metu jau yra paruošęs daugiau naujų dainų, tad muzikinėje scenoje matysime Vaidą dažniau.

„Suknelė“ ir kitos būsimos dainos suguls į albumą, kuris, kaip tikimąsi, išeis ateinančią žiemą. Jame bus daug skirtingo skambesio kūrinių, kolaboracijų su skirtingais prodiuseriais, kompozitoriais. Bus ir bendrų kūrinių su kitais atlikėjais.

Naujasis muzikinis vaizdo klipas ypatingas tuo, kad Vaidui teko vėl prisiminti choreografinius sugebėjimus. Choreografiją vaizdo klipui kūrė Šarūnas Kirdeikis.

Vaidas sako, jog jame ne šoka (nes nevadina savęs šokėju), bet juda. Tačiau tai tikrai šokinis, šiek tiek provokuojantis ir dviprasmiškas klipas. Kartu su V. Baumila klipe pamatysime ir būrį šokėjų – jos visos parinktos skirtingų tipažų. Nedidelė potekstė – kad nesvarbu, koks tavo sudėjimas, plaukų ar akių spalva, svarbiausia, kad gerai jaustumeisi, linksmintumeisi.

Vaizdo klipą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)