Vaizdo įrašas Delfi redakciją pasiekė trečiadienį per pietus. Laiške buvo rašoma, kad garsenybės laukė grupelė žmonių. Vis dėlto susitikimas su tariamu reperiu baigėsi nemaloniu incidentu.

„Laba diena. Šiandien iš draugės per messenger gavau video kur fifčio apsauga sužaloja lietuvį. Buvo grupelė žmonių, kurie laukė, kol išeis žvaigždė, bet baigėsi liūdnai kai kam, o kai kam linksmai. Pagalvojau, gal aktuali informacija jums. Jei reiktų, galima ir to nuskriausto jaunuolio kontaktus gauti“, – rašoma redakcijai atsiųstame laiške.

Netrukus vaizdo medžiaga pradėjo plisti ir socialiniuose tinkluose. Štai „TikTok“ platformoje internautai negailėjo įvairiausių nuomonių.

Vieni komentatoriai svarstė, ar čia tikrai legendinis reperis, o kiti įžvelgė neatitikimų – pavyzdžiui, vyro išvaizdoje, keistame apsauginių elgesyje.

Tiesa, buvo galvojančių, kad tai kitas kartu su žvaigžde atvykęs atlikėjas.

Įtarimų keliantis vaizdo įrašas:


Delfi komentaro dėl susidariusios situacijos kreipėsi į Vilniaus oro uosto atstovą spaudai Tadą Vasiliauską. Jis patikino, kad ši informacija nėra tikra.

„Tai yra visiškai fake news. Čia yra reklaminė kampanija arba sufalsifikuotas video. Greičiausiai tai koncerto atstovų reklama. Reikėtų kreiptis į koncerto atstovus ir paklausti, ar šis turinys atitinka kokybės standartus“, – Delfi komentavo T. Vasiliauskas.