Praėjusią žiemą Remio gerbėjus nustebino naujiena apie atlikėjo bendradarbiavimą su viena žymiausių latvių hip hopo grupių „Singapūras Satīns“. Tą kartą vaikinai drauge pristatė dainą „Fortūna“.

Šiandien atlikėjai išleidžia antrąjį bendrą singlą – „Braliukai“, kuris kaip ir byloja dainos pavadinimas, yra ne tik apie draugiškus atlikėjų tarpusavio santykius, bet ir glaudžius mūsų kaimyninių šalių ryšius. Vaizdo klipe užfiksuota „Singapūras Satīns“ kelionė į Remio gimtąjį miestą Kauną, kuriame vaikinus pasitinka ne tik pats atlikėjas, bet ir jo draugai bei mama.

„Šią dainą sukūrėm vieną gražų vakarą, kol svečiavomės Kaune pas Remį Retro. Mes puikiai sutariam ir šią draugystę stiprinam. Manom, kad Latvija ir Lietuva puikiai sutaria visais klausimais, išskyrus krepšinio ir šaltibarščių.. Kaip bebūtų, maistas ir sportas mūsų vizito metu nebuvo prioritetai“, – juokauja „Singapūras Satīns“ vaikinai.

„Po pirmo susitikimo su grupės vaikinais buvo aišku, kad galėsime ne tik dirbti kartu, bet ir tapsim draugais. Mus vienija panašus požiūris į kūrybinius procesus ir muzikinį skambesį bei gebėjimas švęsti iki ryto. Jaučiuosi tikrai laimingas, kad susipažinau su jais“, – sako Remis Retro.

Rugpjūčio mėnesį Remis Retro kartu su „Singapūras Satīns“ surengs įspūdingą pasirodymą didžiausiame Latvijos muzikos festivalyje „Summer Sound“ ir pirmą kartą daugiatūkstantinei žiūrovų publikai atliks dainas, kurias sukūrė kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją