„Prieš metus išvykę į kūrybinę stovyklą su vyrukais, kūrėme dainas nieko nesitikėdami, tiesiog iš bendro jausmo, bendros energijos ir galvojome, kad galbūt kažkas išeis. Atsivėrėme, juokavome ir muzikavome. Kai gimė ši daina, atidėjau ją, lyg nebūčiau jai pasiruošusi. Po metų klausydama įvairias sukurtas dainas, supratau, kad atėjo metas išleisti būtent šią ir pakviečiau bendradarbiauti Juozą. Kadangi tai mūsų bendras kūrybinis darbas, Juozas negalvodamas sutiko ir, manau, tai dainą išpildė galutinai“, – dalinasi atlikėja Rūta Loop.

Pasak žinomų kūrėjų, daina yra apie klajones po savo minčių verpetus, klausimus, kurie dažnai neduoda ramybės ir lieka neatsakyti.

„Labai apsidžiaugiau, kai Rūta pasiūlė dainą išleisti kartu. Šis kūrinys atspindi mano išgyvenimus. Klajoju po tą kūrybinį pasaulį ir dažnu atveju vis atrodo, kad kažko trūksta, kad gali būti geriau. Atrodo, kad kitiems lengviau arba kiti kuria stipriau. Ši daina yra priminimas sau ir visiems priimti save ir atleisti sau“, – dainos žinute dalinasi muzikantas Juozas Martin.

Visai netrukus, jau lapkričio 23 dieną atlikėja Rūta Loop surengs savo koncertą sostinėje, „Tamsta“ klube.

„Nekantriai laukiu koncerto, kuriame dalinsiuosi nauja kūryba bei savo jau išleistais kūriniais. Man ypač svarbūs vizualiniai koncerto sprendimai, tad tam visada skiriu nemažai dėmesio, kadangi viską žinau, galiu pasakyti, kad bus pasakiška. Koncerte taip pat išvysite ir Juozą Martin su kuriuo atliksime „Dykumų klajoklius“, Joseph June su kuriuo atliksime naują, dar neišleistą dainą, Eglę Gadeikytę bei Justę Kraujelytę, gyvo garso grupę ir taip paminėsime mano gimtadienį. Tad visus labai kviečiu ir laukiu“, – šypsosi atlikėja Rūta Loop.