„Džiaugiuosi šiuo pasiūlymu, nes „ Freestyle Records“ dirba su profesionaliais ir populiariais atlikėjais: "The Killers", "Depeche Mode", Robbie Williamsas, Lady Gaga, Sia ir daugeliu kitų. Taip pat atstovauja garsius prodiuserius ir didžėjus, kaip Sander van Doorn, Mark Knight, Afrojack ir Vadim Soloviev“, - džiaugiasi atlikėjas. Sasha Song klausytojų teismui atiduota dvi dainos „Kūnas, alkis ir kvapas“ versijas, kuriose figūruoja drum&bass muzikiniai atspalviai.

„Mano dainos dienos šviesą išvysta ne viena, bet dažniausiai keliomis kalbomis. Kodėl? Todėl, kad Lietuvos ir užsienio rinka – du skirtingi vandenynai. Taip ir mano naujausias kūrinys „Kūnas, alkis ir kvapas“ - skirtas Lietuvos auditorijai, kita versija „Outside“ - skirta labiau Europos rinkai, "Youtube" ir VEVO kanalams", - pristatydamas savo dainą pasakoja Sasha Song. 

Kalbėdamas apie naują dainą, kūrėjas pamini, kad kiekvienoje versijoje susipina skirtingos istorijas, tačiau pagrindinė mintis ir tematika išlaikyta ta pati. „Tai – kūrinys, kuriame nebijoma drąsių tekstų ir tiesos apie tokią meilę, apie kurią žmonės vengia kalbėti. Daina apie meilę ir aistrą, kurią žmonės jaučia kūnui. Juk ne veltui daina taip ir pavadinta“, - šypsosi Sasha.

Ieškodamas naujų skambesių ir siekdamas originalumo, Sasha Song į pagalbą pasikvietė„Tri Real“ ( Gytis Valickas) ir teksto autorę „Cammile“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)