Jau lapkričio 16 d., ketvirtadienį, S. Urbonavičius-Samas su klausytojais susitiks Lukiškių kalėjimo cerkvėje, kur, akompanuojant fortepijonui, atliks visiems pažįstamus ir dar negirdėtus „Bix“ kūrinius. Muzikantas pasakoja, kad yra dar daug neišgirstų ir nesudainuotų tekstų, o toks formatas leidžia pagaliau tai padaryti, rašoma pranešime spaudai.

Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvė – jau patikrinta kalėjimo konversijos vieta muzikai. Pačiame cerkvės centre bus tik du instrumentai – fortepijonas ir mikrofonas. Ar esate kada matę S. Urbonavičių-Samą prie fortepijono? Ar esate kada buvo jo soliniame koncerte?

Saulius Urbonavičius-Samas

Daugiau nei 30 metų scenos patirtį turintis S. Urbonavičius-Samas neslepia – toks koncertas jam pirmas muzikinėje karjeroje!

„Tai man bus pirmas kartas. Atrodo, tiek metų ant scenos, o vis dar yra tų pirmų kartų. Labai visų laukiu man itin svarbiame koncerte. Bus labai įdomu ir netikėta“, – sako legendinis lietuvių muzikantas, dainų autorius, grupės „Bix“ įkūrėjas.

Šią koncertų seriją įkvėpė legendinio Prince’o albumas „Piano & A Microphone 1983“. Tai bus jau trečias šios intymių koncertų serijos sezonas. Šv. Mikalojaus Stebukladario cerkvėje vos 300 sėdimų vietų.