Tai, pasak Egidijaus Dragūno, koncertas Londone buvo visiškai kitoks, nei tas, kuris vyks gruodžio 14 dieną „Žalgirio arenoje“. Didžiojoje Britanijoje nuskambėjo tik dalis naujų dainų, tačiau būtent susirinkusieji klube „Studio 338“ buvo pirmieji, kurie jas išgirdo.

„Pirmąkart patikrinsime, kaip naujosios dainos skamba gyvai, su publika, labai įdomu, kaip žmonės reaguos“, – anksčiau sakė Selas.

„SEL“ koncerto akimirkos – galerijoje:

Neseniai „SEL“ pristatė ir antrąjį singlą „Balti sparnai“ ir po didžiulio dainos „Nereikia žodžių“ pasisekimo tiki, jog šis kūrinys taip pat ras vietą gerbėjų širdyse.

„Per pastaruosius šou mačiau, kad mums vėl reikia tempo, greičio, judesio. Pradėjęs koncertuoti su nauja komanda, gavau naujo įkvėpimo, muzika pasikeitė, neabejoju, jog tai daug kas pajuto. Grįžtame prie šokių muzikos, kuriame tai, kas labiausiai prie širdies“, – pasakojo Selas.

O jau visai netrukus, gruodžio 14 dieną „Žalgirio“ arenoje „SEL“ pristatys naują albumą, kurio pavadinimas dar laikomas paslaptyje.

„Nekantrauju visiems pristatyti tai, ką tiek ilgai kūrėme. Į šį albumą įdėjome didžiulę dalį savęs, bemiegių naktų, sunkaus darbo. Todėl naujausias albumas bus būtent toks, apie kokį svajojau“, – sakė grupės lyderis E. Dragūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją