„Devyniasdešimtųjų diskoteka su lengva SKAMP ironija“, – taip naują dainą pristato grupės narys Viktoras Diawara.

Grupės nariai teigia, kad pirminė naują SKAMP skambesį atspindinčio kūrinio idėja gimė Viliui Alesiui-Willux. Nors žodžiu žaismu „Kurvakarėlis?“ paliečia daug prieštaringų temų bei sukuria nemažai dviprasmybių, grupės nariai tikisi, jog klausytojai ją interpretuos su šypsena ir vasarišku lengvabūdiškumu.

Grupė SKAMP

„Viskas prasidėjo namuose atsukus čiaupą ir supratus, kad dingo vanduo. Uždaviau sau klausimą „kur vanduo“, o toliau viskas susidėliojo savaime: vanduo, vasara, vakarėliai“, – kasdienybės padiktuotą dainos teksto atsiradimo istoriją pasakoja Vilius Alesius-Willux.

Devyniasdešimtųjų skambesio įkvėptas, lengvai ironiškas SKAMP vasaros šokių hitas jau prieinamas visose muzikos klausymo platformose.

Kartu su nauja daina, SKAMP primena, jog jau šią savaitę, liepos 18 dieną, Vilniaus „Vasaros terasoje“ įvyks svarbiausias grupės vasaros koncertas.

„Ant mums svarbios ir pasiilgtos „Vasaros terasos“ scenos prisiminsim SKAMP hitus, kuriuos mūsų klausytojai myli ir visada šiltai sutinka dainuodami kartu, bei pristatysim tris visiškai naujas dainas. Laukia įsimintinas vakaras su SKAMP“, – teigia dainininkė Erica Jennings.

Grupė SKAMP

Per daugiau nei 25 karjeros metus, nuo 1998-ųjų, SKAMP paliko ryškią žymę Lietuvos muzikos scenoje: atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame su daina „You Got Style“ užėmė 13 vietą, buvo įvertinti daugybe muzikinių apdovanojimų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Tapę savo kartos balsu, „skampai“ niekada netalpino savęs į rėmus, išlaikė nenuspėjamumą ir augo kartu su savo klausytojais. SKAMP diskografijoje – albumai, kuriais grupė tyrinėjo įvairius žanrus, tokius kaip pop, house, roko, etninė, eksperimentinė muzika ir daugybę kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją