Dni.ru skelbia, kad N. Baskovas kaip reikiant gąsdina savo gerbėjus, nes praktiškai negali pajudėti. Nors ir bando sudaryti įspūdį, kad daug dirba, ir toliau sklinda gandai apie prastėjančią jo sveikatą.

Savo „Telegram“ kanale N. Baskovas parodė pasirengimą „naujametiniam žiburėliui“, o akyliausi sugebėjo įžvelgti šiokį tokį simbolizmą.

„Įdomu tai, kad filmavimo metu jis praktiškai išeina į kitą pasaulį. Juk studijoje vykusiame filmavime jis pasirodė vilkėdamas caro kostiumą, tad, sprendžiant pagal viską, grįžta būtent į tą epochą“, – samprotauja Rusijos žurnalistai.

Maža to, pats N. Baskovas prisipažino „meldžiantis atleidimo už visas padarytas nuodėmes“.

Jis yra dalyvavęs koncerte, skirtame palaikyti Rusijos karą Ukrainoje. N. Baskovas taip pat yra viešai sakęs, kad atiduos milijoną rublių Vladimiro Putino agresijai palaikyti. Panašu, kad jis stengiasi rusų atmintyje pasilikti kaip „labai dosnus žmogus“.

Gruodžio pradžioje pasirodė informacijos, kad N. Baskovui atlikta sudėtinga operacija. Panašu, kad dainininkas turėjo problemų su kojų raiščiais. Netrukus pasirodė vaizdo įrašas, kuriame sergantis N. Baskovas jau stovi ant kojų. Pasirodymo metu atlikėjas nejudėjo, sunkiai paliko sceną, salėje šviesos užsidegė tik jam pasišalinus.

Neilgai trukus dainininkas pirmą kartą prabilo apie savo negalavimus ir patikino, kad jam jau gerėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)