Daugybę apdovanojimų ir įvertinimų pelniusi dainininkė, kuri paskutinį savo albumą išleido dar 2021 metais, sako, kad po to, kai lapkritį baigsis jos „Weekends with Adele“ gastrolės, ji visiškai atsitrauks nuo muzikos, skelbia New York Post.

„Visiškai neturiu jokių planų dėl naujos muzikos. Noriu padaryti didelę pertrauką ir manau, kad kurį laiką noriu užsiimti kitais kūrybiniais dalykais“, – teigė pati Adele.

Garsių hitų atlikėja taip pat pridūrė, kad tam tikra prasme tokį jos sprendimą lėmė ir viešumo kaina.

„Man nepatinka būti garsiai. Man patinka, kad galiu visą laiką kurti muziką“, – sakė ji.

Taigi, panašu, kad viešas populiarumas taip pat nėra pats mėgstamiausias Adele dalykas, nuo kurio ji tikisi bent kurį laiką pailsėti.

Dabar paskutinis Adele pasirodymas Las Vegase numatytas lapkričio 23 d., po to, kai rugpjūčio 2-31 d. ji surengs 10 specialių pasirodymų Miuncheno „Open Air“ arenoje. Žinoma dainininkė ne kartą pasakojo, kad pastarieji jos pasirodymai jai pačiai kelia ypatingus jausmus.

„Per pastaruosius metus, būti scenoje taip arti ir asmeniškai su publika – po tiek metų buvo tikrai nepaprasta atkuriamoji patirtis, kurios niekada nepamiršiu. Visi linksmi, dvasingi, pašėlę ir širdį draskantys mūsų pokalbiai įsirėžė į mano atmintį visam gyvenimui“, – dalijosi Adele.

Iki šiol Adele išleido keturis albumus: „19“ (2008), „21“ (2011), „25“ (2015) ir „30“ (2021). 2023 m. gruodį atlikėja žurnalui „Hollywood Reporter“ sakė, kad naujos muzikos kūrimas nėra jos akiratyje. Ji taip pat pasakojo, kad jos svajonių darbas – būti scenarijų skaitytoja.