Sausio mėnesio pradžioje grupės vadybininkai tikino, kad A. Brightman į koncertinį turą po Europą kartu su grupe nevyks, nors naujausiame albume „The Dark Side“ ir atliko moteriško vokalo partijas.

Pati A. Brightman taip pat dažnai prisidengia slapyvardžiu, tad daugeliui melomanų yra pažįstama kaip Violet.

„Gregorian“ - tai dešimt vienuolių drabužius dėvinčių atlikėjų, kurie viduramžių vienuolių dainavimo stiliumi atlieka populiariausius roko ir popmuzikos kūrinius. Jų repertuare „The Rasmus“, „Metallica“, „The Doors“, „Rammstein“, „Pink Floyd“ ir kitų populiarių grupių dainos.

Idėja, populiarias dainas perdainuoti viduramžių vienuolių dainavimo stiliumi, kilo grupės „Enigma“ ir S. Brightman prodiuseriui Frankui Petersonui, vaikščiojant po buvusią Ispanijos karalių rezidenciją ir klausantis iš ausinuko sklindančios roko muzikos. F. Petersoną visame pasaulyje išgarsino S. Brightman ir A. Bocellio atliekama daina „Time To Say Goodbye“. F. Petersonas buvo vienas šios dainos autorių.

Jau pirmieji „Gregorian“ albumai „Masters Of Chant“ ir „Masters Of Chant Chapter II“, prodiusuoti F. Petersono, buvo parduoti milijoniniais tiražais ir tapo auksiniais bei platininiais daugelyje šalių. Paskatinta sėkmės grupė išleido dar du albumus. Praėjusių metų pabaigoje „Gregorian“ išleido albumą „The Dark Side“, kurį trečiadienį ir pristatys Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją