Naujos galimybės gerbėjams ir išskirtinė istorija

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos pop muzikos grupių „Pikaso“ vasarą daug laiko praleidžia įrašų studijoje bei intensyviai ruošiasi jubiliejinių koncertų turo tęsiniui, kuris startuos jau šių metų rudenį, rašoma spaudos pranešime.

Praėjusią žiemą startavęs 25 metų grupės veiklos jubiliejinis koncertinis turas sulaukė didelio susidomėjimo. Todėl, pasak grupės nariu, buvo nuspręsta pratęsti šventinį turą, suteikiant galimybę jubiliejinę programą išgirsti dar didesniam grupės gerbėjų ratui įvairiose Lietuvos vietovėse.

Siekiant kuo geriau pasiruošti naujiesiems turo koncertams, grupė nusprendė vasarą gerokai apriboti savo koncertinį grafiką. Visgi, grupės „Pikaso“ narių Tomo, Roko ir Haroldo teigimu, net ir šios vasaros koncertų metų pasitaikė neeilinių istorijų bei išskirtinių situacijų.

„Neseniai teko koncertuoti viename atlaidams skirtame renginyje Kauno rajone. Kaip pop muzikos grupei buvo neįprasta koncertuoti tokio pobūdžio šventėje. Dar labiau neįprasta buvo tai, kad savo programoje turėjome kūrinį „Nesam šventuoliai“, tačiau renginio organizatoriams šis kūrinys visiškai neužkliuvo.

Visgi atsižvelgę į renginio pobūdį ir į aplinkybes, kad koncertas vyko visai šaliai maldos namų, iš pagarbos tikėjimui nusprendėme šios dainos neatlikti. Net ir be šio populiaraus mūsų kūrinio koncertas puikiai pavyko ir sulaukėme labai šilto priėmimo“, – įspūdžiais dalinosi grupės nariai.

Į didžiuosius miestus – su atnaujinta programa

Dar šių metų žiemos pabaigoje startavusio jubiliejinio turo „9131“ metu grupė per du mėnesius surengė 12 koncertų įvairiuose šalies miestuose ir miesteliuose. Rudenį grupė leisis į papildomą 12-os koncertų turą, kurio metu surengs pasirodymus ne tik pirmojoje šventinio turo dalyje neaplankytose Lietuvos vietovės, bet ir su gerokai atnaujinta jubiliejine programa dar sykį pasirodys Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje ir Šiauliuose.

„Visuose koncertuose publikos laukia išskirtinė scenografija ir intriguojančios staigmenos. Gerokai atnaujintą grupės jubiliejinę programą pristatysime ir Klaipėdos, Vilniaus, Kauno bei Šiaulių gerbėjams. Joje tikrai netrūks išskirtinių muzikinių siurprizų, kurių negirdėjote pirmųjų turo koncertų metu“, – teigia grupės nariai.

Grupė „Pikaso“ jubiliejinio turo koncertus šiemet surengs Ukmergėje (spalio 17 d.), Plungėje (spalio 18 d.), Jonavoje (spalio 19 d.), Vilniuje (spalio 25 d.), Alytuje (lapkričio 8 d.), Druskininkuose (lapkričio 9 d.), Mažeikiuose (lapkričio 22 d.), Šiauliuose (lapkričio 29 d.), Klaipėdoje (lapkričio 30 d.), Telšiuose (gruodžio 7 d.), Kėdainiuose (gruodžio 14 d.) ir Kaune (gruodžio 27 d.).

Sulaukė daugiau nei milijono peržiūrų

Grupė artimiausiu metu gerbėjams pristatys ir naują kūrinį, prie kurio įrašų šiuo metu aktyviai dirba studijoje.

Prieš pat jubiliejinį turo startą žiemą pristatyta naujausia „Pikaso“ daina „Tikiuosi, Tu ne viena“ jau perkopė milijono perklausų skaičių „Youtube“ platformoje.

Grupės „Pikaso“ šventinis turas turi simbolinį pavadinimą – „9131“. Būtent toks skaičius dienų sudaro laikotarpį, nuo grupės susikūrimo 1999 m. iki pirmosios 2024 metų dienos.

„Pikaso“ daina „Tikiuosi, Tu ne viena“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją