Vienas ryškiausių šalies dainininkų žada, kad koncertas bus ypatingas ne tik dėl naujos programos, bet ir lokacijos – Palangos, kurioje pasirodo jau ne pirmą kartą. Pasak Vaido, rugpjūčio 2-ąją Palangos koncertų salėje vyksiantis šou nuteiks atostogoms ir leis švęsti patį vasaros įkarštį.

„Baltijos jūra ir Palanga visada nuteikia atostogoms ir gerai nuotaikai. Į šį miestą koncertuoti grįžtu kasmet – saulė, jūra, gražūs žmonės ir puiki koncertinė erdvė, ko dar galima norėti? Pajūrio ošimas ir saulė pridės dar daugiau žavesio“, – įsitikinęs V. Baumila.

Nuo Vaido neatsiejamos vizitinės kortelės „Myliu“ iki naujausio albumo „Apžavai“ kūrinių ir dar negirdėtų muzikinių kompozicijų – viskas susipins šiame karštame vasaros koncerte rugpjūčio 2 d. Palangoje, kur lauks daug šilumos, romantikos ir ritmų šokiams, rašoma spaudos pranešime.

Pajūryje tikrai skambės ir naujausias Vaido hitas „Gėlė“, įkvėptas 80-tųjų skambesio ir pristatytas kartu su vaizdu klipu praėjusią savaitę. Jame užfiksuotas tikras vasaros prisiminimų, nuotykių ir svaigulio kokteilis, kurio pasiklausyti galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją