Kygo feat. „One Republic“ – „Lose Somebody“

Šviežiausias Kygo ir „One Republic“ singlas yra apie santykių baigtį – kai tik išėjęs iš jų supranti, ką praradai, rašoma pranešime spaudai. Nors tema, atrodo, jautri, vaizdo klipas yra labai smagus ir kuo toliau, tuo keistesnis. Štai prie kokių komiškų sprendimų priveda karantinas ir galimybių susitikti apribojimai!

The Kid LAROI feat. Juice Wrld – „Go“

Prieš pusmetį miręs reperis Juice Wrld buvo iš Sidnėjaus kilusio The Kid LAROI mentorius ir muzikinis vedlys. Šis vaizdo klipas – apie jųdviejų draugystę. Į jį sudėti nematyti šių dviejų sielos brolių kadrai.

„Kaip „kietai“ turėti galimybę būti šalia savo idealo. Savo privačiu lėktuvu tu mane apskraidinai aplink pasaulį ir leidai pamatyti kitokią gyvenimo pusę, kurią pamato nedaugelis“, – pristatydamas klipą kalbėjo The Kid LAROI.

Rosalia, Travis Scott – „TKN“

Ispanų pop muzikos žvaigždės Rosalios ir jaunimo dievaičio Traviso Scotto bendras kūrinys ir vaizdo klipas „TKN“ vos pasirodęs šoko į pirmąsias vietas. Tiesa, šis visai nekarantininis vaizdo klipas buvo nufilmuotas iki pandemijos ir laukė savo eilės.

Orville Peck – „No Glory In The West“

Paslaptingasis, visada kaukę dėvintis, unikalaus balso vienišas reindžeris Orville‘as Pekas atidėjo savo albumo „Show Pony“ išleidimą dėl riaušų JAV, tačiau naujausias jo kūrinys ir vaizdo klipas „No Glory In The West“ yra tarsi išpranašautas.

Chris Noah – „The Line“

Kylanti latvių muzikos žvaigždė Chris Noah iškart neria į tarptautinius vandenis. Jo muziką leidžia viena iš „Sony Music“ įrašų kompanijų. Vakar vakare pasirodė singlas „The Line“, kuris tiek vaizdu, tiek garsu yra labai nostalgiškas. Beje, panašu, Latvijoje vaizdo klipų filmavimai jau grįžta į įprastas vėžes.

1975 – „Guys“

Geriausia britų grupe pernai tituluoti „1975“, praėjusią vasarą taip pat viešėję ir Lietuvoje, naujausiame vaizdo klipe dainai „Guys“ švenčia beveik kelių dešimtmečių draugystę. Ir išties, kada, jeigu ne per karantiną išleisti prisiminimų kupiną vaizdo klipą?

„Akimirka, kai pradėjome grupę, buvo geriausia mano gyvenime“, – dainuoja charizmatiškasis Matty Healy.

Klausytis visų naujausių vasaros hitų galite čia: