Grupės narys Nickas Carteris, nepaisant pirmojo šoko, teigė: „Visi viską suprato. Nebuvo reikalo pykti ir taip tiesiog turi būti. Mes daug ką kartu per tuos 14 metų pergyvenome ir nereikia į tai labai emocionaliai reaguoti ar pykti“.

Tiesą sakant, grupė – N. Carteris, Howie Doroughas, Brianas Littrellas ir AJ McCleanas – vis dar bando įkalbėti K. Richardsoną, kurio žmona Kristina liepą pagimdė sūnų.

„Su juo buvau susitikęs prieš keletą dienų, - teigė H. Doroughas. – Jis spindėjo ir aš dėl jo džiaugiuosi. Jis taip pat džiaugiasi dėl mūsų ir nejaučia jokio kartėlio. Tarsi jis sakytų „Noriu, kad jūs, vaikinai, tęstumėte veiklą“.

Dar pavadinimo neturintis naujas „Backstreet Boys“ albumas turėtų sekti senomis grupės tradicijomis. N. Carteris jį apibūdindamas sakė: „Šokių dainos, popsiškas rokas, iš tiesų gražios baladės ir ritmenbliuzo vokalai. Būsime tokie, kokiais buvome iki šiol. Jokių gudrybių nėra. Mes tiesiog norime pamaloninti savo gerbėjus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją