Laidos metu vedėja Goda Problema pastebėjo, kad P. Budrikaitė – viena žinomiausių naujos kartos nuomonės formuotojų. Šis jos gyvenimo etapas prasidėjo 2022 metais, balandžio mėnesį, kai nusprendė mokykloje, o vėliau sostinės centre, nufilmuoti „Klausimėlius“.

„Tada centriniai pradėdavo rėkauti: „Čia ta, iš „TikTok’o“, bet nesakydavo, jog esu Paulencijus. Su reklamomis pradėjau dirbti lapkritį, dar nėra net metų, kai atsirado pirmų pasiūlymų“, – teigė P. Budrikaitė.

Tiesa, mergina neslėpė, jeigu dabar reikėtų pasirinkti atlikti namų darbus ar sukurti reklamą, ji rinkusi pastarąją.

„Nes pinigai yra prioritetas. Būna, kad per pamokas pasėdžiu, edit’inu video. Susiderinu kažkaip“, – teigė P. Budrikaitė.

Vis dėlto nuomonės formuotoja neslėpė, kad su žinomumu sulaukia ir įvairių komentatorių dėmesio.

„Dabar, kai suėjo 18, pagrindinis klausimas į request’us po kiekvienu „TikTok“ apie mano santykius su vaikinais. Atsakau visiems, kad esu nekalta, bet aš to neįrodysiu. Neprivalau to įrodinėti, be to, kas jums nuo to pasikeis?“, – sakė P. Budrikaitė.

Ji teigė, kad anksčiau svajojo būti gimnastikos olimpine čempione, vėliau baigus karjerą dirbti gimnastikos trenere.

„Tai va, pusiau padirbau, bet net ne meninėje gimnastikoje, o sportinėje. Čia – du skirtingi dalykai. Toliau nežinau, kaip bus, gal dar dirbsiu gimnastikos trenere vėliau. Dabar apie tai naktimis sapnuoju, kiekvieną dieną galvoju, bet dėl traumos į šį sportą negrįžau. Reiškiasi, taip ir turėjo būti. Iš gimnastikos nepragyvensi, o „TikTok’o“, instagramo tikrai gali“, – svarstė pašnekovė.

Dėl merginos žinomumo persekioja ir jos senelį

Paklausta, kaip susitvarko su viešumu ir ar nesigaili pradėjusi nuomonės formuotojos karjerą, mergina neslėpė, kad būna dienų, kai norisi pasidaryti veido operaciją.

„Kad tavęs niekas neatpažintų. Šiaip, visada sutinku nusifotkinti, buvo tik vienas kartas, kai ėjau apsiverkusi į mokyklą ir priėjusi maža mergaitė paprašė, tada atsisakiau, bet blogai dėl to jaučiausi“, – juokėsi P. Budrikaitė.

Vis dėlto mergina įsitikinusi, kad dabartinė veikla jai labai tinka, o ir vaikystėje svajojo užaugusi kalbinti kitus žmones.

„Man patinka tai, ką darau, bet nėra to privatumo, vos ne senelį persekioja. Per daug žmonės žino. Būna, parašo į request’us: „O, mačiau tavo senelį“, fotkina, žino, kur jo garažas, jau nemalonu tada.

Manęs pačios nepersekioja, bet taip, manau, jei būčiau vyresnė, būtų sunkiau tai pragyventi, bet kai jauna, dar mokykloje, tai kažkaip net fainai“, – šypsojosi P. Budrikaitė.

O mokykloje, Vilniaus Užupio gimnazijoje, didelio dėmesio ji teigė nesulaukianti. Anot merginos, čia kiekvienas domisi savimi, o ne kitų gyvenimais.

„Yra savame pasaulyje, jiems niekas neįdomu, kai kurie net „TikTok’o“ neturi. Yra, kurie manęs nemėgsta, bet nesisveikinam, nekreipiu dėmesio, ir tiek“, – teigė nuomonės formuotoja.

Turinį socialiniuose tinkluose kurianti mergina neslėpė, kad vis dėlto dabar turi priekaištų ir pati sau, nes tapusi žinomesnė nebejaučia tiek drąsos, kad laisvai prieitų prie žmonių, juos pakalbintų.

„Pavyzdžiui, einu mieste link žmogaus ir jis nueina, nes mato, kad einu prie jo, nenori filmuotis. O kai manęs niekas nežinojo, man buvo žymiai lengviau tai daryti“, – sakė P. Budrikaitė.

Bendravo su žymiais atlikėjais

Laidos metu buvo domėtai, kaip ji pradėjo savo turinį kurti iš žinomų atlikėjų koncertų užkulisių. Mergina pasakojo kartą pamačiusi, kaip vienas fotografas kviečia su juo atvykti į vieno iš atlikėjų pasirodymą ir pafilmuoti.

„Jau turėjau truputį sekėjų, pasakiau, kad galiu ateiti storių ir „TikTok’ų“ pafilmuoti. Nuėjau, ten dainavo Furytto, paskui gavau pakvietimą į kitą koncertą, nes sėdėdama backstage susipažįsti su kitais. Tada su pačiais atlikėjais nufilmuoju kažką, juos pataginu. Pamenu, filmavau „Klausimėlius“ su Proflame, Furytto, OG. Reikia tiesiog pažinčių, nebijoti“, – įsitikinusi P. Budrikaitė.

Anot merginos, su žymiais atlikėjas bendrauti visai nebaisu, priešingai, žymiai lengviau kalbėti nei su nepažįstamais gatvėje.

„Tai – keistas dalykas. Negalvojau, kad su OG išvis gyvenime pakalbėsiu kažką, bet jis man dar pasakė: „Ačiū, kad nufilmavai mane“, palike’ina. Paskui ir Meschino sakė, kad follow’ina mane „TikTok’e“, o aš galvojau, kad ten fake jos Account’as. Taip viskas greitai vyksta, o, atrodo, nieko nedarau“, – juokėsi P. Budrikaitė.

Paula Budrikaitė

Pastebėjus, kad tam mergina turėjo įdėti daug pastangų, pašnekovė teigė, jog, iš tiesų, anksčiau turinį į socialinius tinklus keldavo vos ne kiekvieną dieną.

„Kad ir neturiu ką kelti, surandu draft’uose, kur pasimaivau, uždedu tiesiog užrašą, kad sharint’ų žmonės ir relatable būtų, jog siųstų ir tag’intų draugus. Anksčiau taip mąsčiau, o dabar keliu tai, kas man patinka“, – sakė P. Budrikaitė.

Jis neslėpė mąstanti, kad šiuo metu pradėjo per daug rodyti savo asmeninį gyvenimą, kartais jai parašo ir draugai, sakydami, jog tam tikrą turinį jai derėtų pašalinti. Kartais jį užslepia ir nuo mamos.

Prakalbusi apie uždarbį P. Budrikaitė pasakojo, kad anksčiau jos vienas vaizdo įrašas „TikTok’e“ kainavo 60 eurų. Tik vėliau Lukas Čestovas paskaičiavo, kiek pagal savo sekėjų skaičių ir jų aktyvumą mergina galėtų uždirbti iš tiesų.

„Kai paskaičiavo, sakiau: „Tu nejuokauk, už ką čia tiek?“, bet dar pakėliau įkainius, nes, kai grįžau iš JAV, po vasaros viskas pakilo“, – sakė mergina.

Ji neslėpė kol kas neturinti padėjėjų, į visus užsakovų laiškus atrašinėja pati, nes yra komunikabili. Teigė, kad net ir tada, kai pasiūlymas nedomina, vis tiek perspėja savo klientus.

„Visada parašau: „Ačiū, manęs pasiūlymas nedomina“. Pas mane viskas tvarkingai. Anksčiau ir pati sąskaitas faktūras išrašinėdavau, dabar draugė padeda. Įdarbinau ją kaip buhalterę. Daug kas iš draugų sako pasiimk menedžerę, kad už tave atrašinėtų, bet man patinka tas procesas. Visi aptarimai, viskas, kol kas nenoriu, kad už mane kažkas tai darytų“, – teigė pašnekovė.

Paula Budrikaitė

Santykiai su vaikinais

Laidoje buvo domėtasi ir apie merginos santykiais su vaikinais, klausta, kas vykta tarp jos ir Furytto.

„Nieko nevyksta. Man 18, jam 29-eri, susitinkame kaip kolegos ir draugai, bet daugiau tarp mūsų nieko nėra. Pliotkai puikiai vaikšto per Lietuvą. Būna, atsikeli ryte, o draugė parašo tokį dalyką, kurio niekada nebūtų galėję įvykti.

Nežinau, kodėl išvis atsiranda tokie klausimai. Mes filmavome „Klausimėlius“, tada prieš koncertą promo video ale „Klausimėlių“ pavidalu. Tada prisidedu prie koncertų organizavimo su promo, ir viskas“, – sakė mergina.

Jis, anot P. Budrikaitės, kaip vyresnysis brolis, ją saugo, gerbia, prižiūri, rūpinasi ir labai padeda su idėjomis, motyvuoja toliau kurti turinį.

„Kai būna, kad nieko nebenoriu daryti, jis mane motyvuoja. Kai filmavau „Klausimėlius“, jis mane praseen’ino, po dviejų dienų parašė, kad pražiūrėjo visą instagramą ir pasiūlė varyti toliau. Tai labai paskatino toliau kažką kurti. Jis man kaip autoritetas. Kartais įsijungiu paklausyti jo muzikos“, – teigė P. Budrikaitė.

Tiesa, mergina neslėpė, kad vis dėlto turi simpatiją, tačiau kol kas nežino, kaip baigsis ši bičiulystė.

„Čia kažkas vyksta, gal greitai išsiaiškinsime. Aš tokia: arba turi būti aišku, arba nieko nereikia. Man niekada normaliai nesigauna, bendraujame ir viskas dingsta. Bijau prisileisti berniukus ir naujus žmones“, – neslėpė pašnekovė.

Visą pokalbį su Paula Budrikaite galite matyti straipsnio viršuje esančiame vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)