Prieš kurį laiką 56-erių metų gimtadienį sutikusi dainininkė sakė, kad šventė buvo itin kukli – su nedideliu tortuku, Elegijumi ir grupės nariais. Ji taip pat atskleidė, jog saldumyno ragavo tik su nedideliu šaukšteliu, mat bene kasdien sportuoja.

Varau su svoriais, likus valandai iki miego man užeina ir noriu dar padirbėti. <...>. Jaučiu, kad esu tvirta. Elegijus net sekmadieniais eina. Jis iš viso pamišęs, jam žiauriai patinka“, – atskleidė ji.

Pasirodo, į sporto klubą D. Butkutės mylimasis pradėjo vaikščioti dėl nugaros skausmų. Nuo jų jį išgelbėjo moters treneris.

„Išmasažavo iki mėlynumo. Jis turėjo išvaržų, vaistus gėrė. <...>. Bet dabar jam niekada neskauda nugaros, o dar papai auga“, – šypsodamasi apie vyro pasiekimus kalbėjo garsi moteris.

Laidos „Nepatogūs klausimai“ vedėjas Rolandas Mackevičius priminė, kad dainininkė jo laidoje lankėsi maždaug prieš ketverius metus. Nuo to laiko D. Butkutės gyvenime nutiko ne vienas įvykis, o labiausiai ji išskiria skaudžiausią – draugės netektį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)