Asmeninis treneris Domantas Žičkus kone per naktį tapo žinomas Lietuvoje, tačiau tikrai ne taip, kaip norėtų. Viešumoje plačiai nuskambėjo moterų pasakojimai, lyginamieji su garsiąja „Tinder Swindler“ istorija. Tačiau Rolandui Mackevičiui laidoje „Nepatogūs klausimai“ jis dievagojosi, kad šio serialo pats net nematė. Jis papasakojo savo istorijos pusę ir atskleidė naujų intymių jos detalių.

„Su Ieva susipažinau prieš porą metų, kai dirbau sporto klube. Ji atėjo, nes norėjo sportuoti, jai reikėjo žmogaus, kuris padėtų. Padarėme pirmą treniruotę, pasižiūrėjome kaip ką. Jai patiko, sakė, kad nori geros savijautos, sportuoti, pasidailinti kūno linijas, greitai užsikabino“, – pasakojo laidos svečias.

Pokalbis po pokalbio santykiai ėmė vystytis draugystės link. „Man patinka bendrauti, su daug kuo palaikau gerą ryšį. Iš Ievos netrukus pastebėjau simpatiją. Ji matė, kad keliu turinį į soc. erdvę, pasakė, kad irgi norėtų prisijungti. Reikėjo finansų, komandos. Aš investuoti daug negalėjo, iš trenerio darbo uždirbdavau apie tūkstantį per mėnesį. Norėjome kurti turinį, organizuoti stovyklas, mitybos planus ir pan., tam reikėjo investicijų“, – pasakojo Domantas.